Πατέρας 19χρονου: «Ήθελα να δω το μηχάνημα στο λουνα παρκ που σκοτώθηκε ο γιος μου»

Στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος γιος του Γιάννης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου ο πατέρας του Γιώργος Καμπαϊλής, συνοδευόμενος μάλιστα από τον άλλο γιο του που επέβαινε και αυτός στο μοιραίο παιχνίδι- μηχάνημα.

Ο κ. Καμπαϊλής μαζί με τον άλλο γιο του έσκυψε πολλές φορές πάνω από το μηχάνημα «Crazy dance» που έμελε να κόψει το νήμα της ζωής του γιού του Γιάννη μπροστά στα μάτια του δεύτερου παιδιόύ του, καθώς και στης γυναικας του και του τρίτου 13χρονου γιου του.

«Ορίζω δικούς μου τεχνικούς συμβούλους»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr ο κ. Καμπαϊλής δήλωσε ότι «ήθελα να δω το μηχάνημα που σκοτώθηκε ο γιος μου» ενώ πρόσθεσε πως «πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δηλώσω τους τεχνικούς συμβουλους που ορίζω».

Σε ερώτηση γιατί ορίζει δικούς του πραγματογνώμονες πέραν από αυτούς που έχει ορίσει η αστυνομία ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου κατήγγειλε στο newsbomb.gr ότι ο χώρος του λουνα πάρκ από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έως και σήμερα παραμένει αφύλακτος και άρα κάθε σημαντικό στοιχείο για την έρευνα μπορεί να αλλοιωθεί.

«Η αστυνομία κάνει τη δική της δουλειά της έτσι όπως φαντάζεται, με αφύλακτους χώρους. Ο χώρος είναι αφύλακτος, δεν φυλάσσεται» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε το πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας όταν ο 19χρονος Γιάννης μαζί με τον αδερφό του ανέβηκαν στο μηχάνημα «Crazy Dance» του λούνα παρκ DINOS στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ξαφνικά η καρέκλα που καθόταν ο Γιάννης μαζί με τον αδερφό του ξεκόλλησε και ο 19χρονος εκσφενδονίστηκε με δύναμη στο δάπεδο. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές η αιτία θανάτου του ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο Δήμος γνώριζε για το παράνομο λούνα παρκ από τον Ιούλιο

Το λούνα παρκ που λειτουργούσε πάνω από 20 χρόνια στο Πευκοχώρι σε οικόπεδο που νοίκιαζε ο ιδιοκτήτης του από ιδιώτη, δεν διέθετε καμία άδεια από τον Δήμο Κασσάνδρας ενώ δεν είχαν πιστοποίηση τα μηχανήματα. Μάλιστα, στις αρχές Ιουλίου, όπως είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr, το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής είχε ειδοποιήσει τον Δήμο για τη λειτουργία του λούνα παρκ και για το ότι δεν διαθέτει τις σχετικές άδειες ούτε τις πιστοποιήσεις των μηχανημάτων από ανεξάρτητο φορέα ως όφειλε, με τον Δήμο να καθυστερεί σημαντικά να προβεί στις διοικητικές κυρώσεις και στο σφράγισμα του χώρου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το θέμα του χειρισμού από πλευράς του Δήμου αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλίου Κασσάνδρας.

Της Φανής Χαρίση/newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.