Ελεονώρα Μελέτη για τα τοξικά σχόλια: «Σκουπιδοτενεκές δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει»

«Δεν κλείνω τα αυτιά στην κριτική. Πού είναι η κριτική; Μπερδεύουμε την κριτική με την εμπάθεια και την αγένεια. Απλά γυρίζω την πλάτη στην κακοήθεια», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τα αρνητικά σχόλια και την αγένεια που δέχεται στα social media απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Προφανώς και περίμενες ότι θα δεχτείς και αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν μπορώ να χάνω τον πολύτιμο και δημιουργικό μου χρόνο για να ασχολούμαι με τα προβλήματα που φέρει ο καθένας μέσα του και θέλει να τα προβάλλει επάνω μου επειδή ίσως λειτουργώ σαν ένας καθρέφτης της απογοητευτικής δικής του πραγματικότητας.

Άνθρωποι όμως είμαστε, όχι άτρωτοι. Όταν μας αδικούν, αντιδρούμε κάποιες φορές.

Η κοινωνία είναι άδικη γενικότερα, σε αρκετούς άλλους είναι πολύ περισσότερο. Η δική μου ευθύνη είναι στο πώς αντιδρώ σε όλο αυτό. Έπειτα από πολλά χρόνια και πολύ κόπο και επιμονή έχω αποφασίσει ότι δεν με αφορά. Είναι σαν να μιλάνε για μια άλλη κοπέλα, όχι για εμένα. Δεν κλείνω τα αυτιά στην κριτική. Πού είναι η κριτική; Μπερδεύουμε την κριτική με την εμπάθεια και την αγένεια. Απλά γυρίζω την πλάτη στην κακοήθεια.

Κάποιοι λένε ότι επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι κριτική. Σαφώς. Ναι. Αλλά δεν μου ασκείται κριτική. Ανάτρεξε στα σχόλια και βρες μου μία κριτική. Απλά καλούμαι να γίνω σκουπιδοτενεκές του τοξικού και ανώριμου μηχανισμού άμυνας που κάποιοι επιλέγουν για να διαχειριστούν δικές τους ελλείψεις και μειονεξίες. Όχι, σκουπιδοτενεκές δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.