Τραγωδία: Νεκρός σε παραλία εντοπίστηκε ο 47χρονος τουρίστας που αγνοούνταν

Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος Βρετανός τουρίστας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου στη Ρόδο, στην παραλία της Θεολόγου. Ο άτυχος άνδρας που ήταν αγνοούμενος, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα της Πέμπτης (22-08-2024), από πολίτη στην παραλία Παραδείσου. Η Ρόδος περιμένει πλέον το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου.

Για την εξαφάνιση του 47χρονου είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, βρετανικά ΜΜΕ, που ανέφεραν πως ο αγνοούμενος άντρας παραθέριζε στην Ελλάδα και τη Ρόδο, με μέλη της οικογένειάς του. Η τραγική είδηση μεταδόθηκε γρήγορα και πλέον οι συγγενείς του στην Αγγλία, περιμένουν να μάθουν όλα όσα έγιναν.

Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για ιατροδικαστική εξέταση. Ο 47χρονος ήταν στη Ρόδο για διακοπές μαζί με άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Την Τετάρτη πήγε για κολύμπι με την ανιψιά του στην παραλία της Θεολόγου. Η νεαρή έφυγε νωρίτερα αφήνοντάς τον στην παραλία. Όταν αργότερα διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει, πήγε ξανά στην παραλία, δεν τον βρήκε και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Από την πρώτη στιγμή είχαν ειδοποιηθεί ιδιοκτήτες σκαφών για την εξαφάνιση, με τους χειρότερους φόβους όλων, να επιβεβαιώνονται ένα 24ωρο μετά τη δήλωση και το ξεκίνημα των ερευνών.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.