Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος οδηγός μηχανής

Ενα ακόμη τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα στα Χανιά, με έναν 33χρονο οδηγό μηχανής να σκοτώνεται ακαριαία, στην περιοχή Αλικιανός. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και αυτό «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, o 33χρονος κατευθυνόταν από τον Αλικιανό στον Βατόλακκο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και έπεσε σε τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ.

Την ώρα που κατέφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν πως ο νεαρός, είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση και σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί αναζητούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να συμπληρώσουν το παζλ της τραγωδίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά, σημειώθηκε πριν καν κλείσει μια εβδομάδα από τον τραγικό χαμό των τριών νέων στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά. Αυτή τη φορά η πόλη θρηνεί έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στον Αλικιανό.

zapranews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.