Νέα εποχή από σήμερα στη συνδρομητική τηλεόραση

Η συνεργασία του Ομίλου Telekom με το Netflix επεκτείνεται από σήμερα και στην Ελλάδα μέσω της COSMOTETV. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTETV θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, κερδίζοντας €2 έκπτωση, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μία συνδρομή.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας τηςCOSMOTETV θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα που συνδυάζουν το Netflixμε το COSMOTETVCinemaή με το COSMOTETVFull.

Οι συνδρομητές COSMOTETV θα έχουν πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή του Netflix και μέσα από τον αποκωδικοποιητή της streaming υπηρεσίας τους, στον οποίο είναι ήδη προεγκατεστημένη. Επιπλέον, θα μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε πακέτο Netflix επιθυμούν. Το βασικό πακέτο Netflix (NetflixBasicplan) θα είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα και ο πελάτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει την αναβάθμιση σε Netflix Standard ή Premium.

«Από σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουντο περιεχόμενο της COSMOTETV και το Netflix σε πολύ ελκυστική τιμή, έχοντας τις δύο υπηρεσίεςμαζί σε μια συνδρομή. Η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό μετην πρόσφατη συμφωνία μας με τη Novaγια τη διάθεσητων καναλιώνNovasports στην πλατφόρμα μας, καθιστά την COSMOTETV την πληρέστερη τηλεοπτική επιλογή για το ελληνικό κοινό», δήλωσε σχετικά ο Executive Director COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

COSMOTE TV Cinema & Netflix: Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις σειρών και ταινιών

Το νέο πακέτοCOSMOTETVCinema&Netflixπεριλαμβάνει τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, όλα τα κανάλια του EntryPack και την υπηρεσία Netflix, με τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές, όπως “Emily In Paris”, “StrangerThings”, “Bridgerton”, “Wednesday”, “CobraKai” και “Maestro”. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο της COSMOTETV, που εμπλουτίζεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους σειρών και ταινιών(6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής(ParamountPictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The FilmGroup (πρώην Odeon), StraDaFilms, AmaFilms, DanaosFilms, NeoFilms, OneFrom The Heartκ.ά).

COSMOTE TV Full & Netflix: Το πιο πλούσιο περιεχόμενο στην ελληνική αγορά

Toνέο πακέτο COSMOTE TV Full & Netflixπεριλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTETV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, on demand βιβλιοθήκη) και την υπηρεσία Netflix.Σημειώνεται ότι στο COSMOTE TV Fullπεριλαμβάνονται και τα κανάλιαNovasports, στο πλαίσιο της συμφωνίας COSMOTETV και Nova για την αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών COSMOTESPORTκαιNovasports.

Έτσι, πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές της COSMOTETV μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα:

• Από τα κανάλια COSMOTESPORT όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFAChampionsLeague, UEFAEuropaLeague, UEFAConferenceLeague, UEFASuperCup,UEFAYouthLeague), τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και AthensKallitheaFC για τη StoiximanSuperLeague, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (SerieA, LigaPortugalBwin, ScottishPremiership), το Κύπελλο ΕλλάδαςBetsson, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ, μεγάλες διοργανώσεις τένις (NittoATPFinals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).

• Από τα κανάλια Novasportsτους αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λεβαδειακού και Πανσερραϊκού για τη StoiximanSuperLeague, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (PremierLeague, LaLiga, Bundesliga), τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ EuroLeague και EuroCup, τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025), τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και τις διοργανώσεις τένις Wimbledonκαι WTA.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.cosmote.gr/cosmotetv-netflix

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.