Νέα Μάκρη: Καταγγελία για πεταμένα ξερά χόρτα & κλαδιά σε οικόπεδο – “Έχω καλέσει τον δήμο εδώ και 2 μήνες”

Μία καταγγελία για οικόπεδο στο οποίο έχουν πετάξει μέσα αλλά και έξω από αυτό ξερά χόρτα και κλαδιά κάνει αναγνώστης του iRafina.gr. Όπως μας ενημέρωσε, για το περιστατικό έχει καλέσει  επανειλημμένα τον Δήμο Μαραθώνα αλλά και την Πολιτική Προστασία χωρίς όμως να γίνει τίποτα

Μάλιστα η καταστροφική πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου πέρασε λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρίσκεται το οικόπεδο μεταξυ των οδων Βεργινας και Ελπίδος στη Νεα Μακρη

Αναλυτικά αναφέρει:

Καλησπερα σας ,έχοντας εξαντλησει ολες τις επιλογές μου , το λέω και σε σας επειδη ξερω οτι βοηθατε παντα για να βρεθει μια λυση και Μπραβο σας. Εχω απευθυνθει πολλες φορες στον Δημο Μαραθωνα για κατι ξεροχορτα και κλαδια που εκοψαν οι ιδιοι στη περιοχη της Νεας Μακρης!!

Και τα εχουν αφησει τα μισα μεσα στο δρομο και τα υπολοιπα τα πεταξαν μεσα σε γειτονικό χωραφι ,επειδη ετσι τους βολευε.. Εχω παρει απειρρες φορες τον Δημο και την πολιτική προστασια και ο ενας ριχνει το μπαλακι στον αλλον για το ποιος εχει την ευθυνη..

Με τα πολλα καταφερα να μιλησω με την υπηρεσια της καθαριοτητας του Δημου ..με τα στοιχεια μου που μου ζητηθηκαν ..και με καθησυχασαν οτι θα “ενημερωσουν” ..

Εχουν περασει 60 μερες απο τοτε και κανεις δεν εχει ασχοληθει ,αφηστε οτι δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα πλέον.. Θα σας παραθεσω και φωτογραφίες για να δειτε τα χαλια τους.. Και γω ρωταω αν γινει κατι με τους τοσους αερηδες και “καλοθελητες” που υπαρχουν ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ? Γιατι τα προστιμα για τα ακαθαριστα οικοπεδα μια χαρα ξερουν να τα παιρνουν… Σας ευχαριστω πολυ !

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.