Χειροπέδες σε 11 άτομα στη Μύκονο μετά από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση – Οι επτά αφορούν υποθέσεις ναρκωτικών

Σε συνολικά έντεκα συλλήψεις προχώρησαν άνδρες της ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια στοχευμένων δράσεων στη Μύκονο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, κατά τη διάρκειά τους, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή σε περιοχές του νησιού

ελέγχθησαν 310 άτομα, 250 οχήματα και 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
προσήχθησαν 19 άτομα
συνελήφθησαν 11 άτομα

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, 2 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 2 για πλαστογραφία και 7 για ναρκωτικά.

Επιπλέον, για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών, βεβαιώθηκαν συνολικά 84 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκε 1 όχημα.

Συγκεκριμένα οι παραβάσεις αφορούσαν 19 για κράνη, 17 για παραβίαση διπλής γραμμής, 14 για σταθμεύσεις, 4 για ζώνες, 4 για υποκλοπή μεταφορικού έργου (transfer), 2 για έλλειψη αδείας ικανότητας οδήγησης, ένα για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, 1 ανασφάλιστο, 1 υπεράριθμο, 1 για φθαρμένα ελαστικά και 20 για λοιπές παραβάσεις. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και πλαστά έγγραφα.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ «παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθημερινά».

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.