Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου

Κριός

Μπορεί σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, τους στόχους, τις φιλοδοξίες ή τη φήμη σου. Απέφυγε τα παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για να επωφεληθείς για μια ώθηση στην υγεία και την ευεξία σου. Η σχέση με τον σύντροφο σου σε συνδυασμό με την μαγεία του καλοκαιριού παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνος, η επικοινωνία με ανθρώπους του παρελθόντος σου ξυπνάει αναμνήσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα μπορεί να προκαλέσει αποκαλύψεις ή ένα σημείο καμπής σχετικά με την εκπαίδευση, τα ταξίδια, νομικά ή εκδοτικά θέματα. Κάτι μπορεί να έρθει στο φως που αλλάζει τις προοπτικές και την εστίαση του ενδιαφέροντος σου, και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει ανησυχία. Ωστόσο η επιθυμία σου για να διευρύνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου ανεβάζει και τα στάνταρ σου στα επαγγελματικά. Κάνεις πολύ δουλειά για τον εαυτό σου και τη σχέση με τον σύντροφο σου και σίγουρα δεν πάει χαμένη. Εσύ που είσαι μόνος, μη μελαγχολείς και μη σκέφτεσαι αρνητικά.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις συναισθηματικές σου ανάγκες πριν από κάθε σου απόφαση. Οι ενέργειες που δημιουργούνται τώρα σχετίζονται με τις στενές σου σχέσεις, τις εξαρτήσεις, την υποστήριξη και την ψυχολογία και συμπεριφορά σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον σύντροφο σου και δημιουργείς αντιδράσεις. Εσύ που είσαι μόνος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που αύριο μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα δράμα στις σχέσεις ή μια αποκάλυψη πραγματικών συναισθημάτων. Αναζήτησε τρόπους για να ανακτήσεις την προσωπική σου δύναμη καθορίζοντας και ξεκαθαρίζοντας πρώτα σε ποιους πρέπει να πιστεύεις και να προσφέρεις. Μην παρασύρεσαι απ’ την ένταση που επικρατεί γύρω σου στα εργασιακά. Απέφυγε τις εν θερμό αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην ξύνεις παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνος, αρκέσου στο απλό και χαλαρό φλερτ.

Λέων

Η μέρα σήμερα επηρεάζει ιδιαίτερα ένα θέμα στα εργασιακά ή την υγεία, με την καλύτερη φροντίδα του εαυτού σου και την παρακολούθηση των καθημερινών σου υποθέσεων. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και απέφυγε λάθη που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Μη στέκεσαι σε απλές, μικρές λεπτομέρειες και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, διαχειρίσου το φλερτ κυρίως αν προέρχεται απ’ τον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Παρθένος

Η Δευτέρα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να φροντίσεις το συναισθηματικό κόσμο σου. Η μέρα μπορεί να σηματοδοτήσει μια καμπή ή να φέρει αποκαλύψεις που σχετίζονται με δημιουργικές αναζητήσεις, μακροπρόθεσμα σχέδια και έργα, στόχους ευτυχίας, χόμπι, ρομαντισμό και φιλίες. Ωστόσο επικρατεί μια ένταση στα εργασιακά που πρέπει να διαχειριστείς με διαλλακτικότητα και ψυχραιμία. Νεύρα και καβγαδάκια στη σχέση με τον σύντροφο σου θα επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνος, μη φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα τραβά την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις προοπτική για θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς, καθώς και για το συναισθηματικό κόσμο σου. Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Η γκρίνια είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, ακολούθησε τη λογική και όχι το συναίσθημα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η μέρα δημιουργεί την ανάγκη για μάθηση, σύνδεσης ή επικοινωνία. Επίσης είναι μια στιγμή για να αποκομίσεις τα οφέλη των πρόσφατων έργων και προσπαθειών σου καθώς και το τι μπορεί να αλλάξει στον τρόπο που επικοινωνείς, προκειμένου να μεταδίδεις τα μηνύματα σου σωστά. Μην εμπλέκεσαι σε πηγαδάκια στα εργασιακά αν θέλεις να διατηρήσεις τη φήμη σου. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα σαφής σ’ αυτά που λες στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, μην ενθουσιάζεσαι απ’ το περιτύλιγμα.

Τοξότης

Σήμερα ο οικονομικός τομέας γίνεται η προτεραιότητα σου, σου μαθαίνει πως να αποκτήσεις περισσότερη επίγνωση και να κάνεις τις βελτιώσεις που πρέπει. Η προοπτική σου για το τι εκτιμάς περισσότερο αποκτά νόημα. Επιτάχυνε λίγο τους ρυθμούς των εργασιακών σου. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Είναι μια ισχυρή στιγμή για να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου. Με αυτή την νέα επίγνωση μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια ή προσαρμογές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής σου. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μεγαλώνουν το άγχος σου. Προσπάθησε να προσαρμοστείς σ’ αυτές και να εντοπίσεις τις τυχών ευκαιρίες. Εσύ που είσαι μόνος, μια απογοήτευση σε σχέση με κάποια πρόσφατη γνωριμία δε χρειάζεται να σε επηρεάζει τόσο πολύ.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου στην ανάγκη σου για ξεκούραση, διακοπές και απελευθέρωσης από το παρελθόν, το άγχος και την πίεση. Η διαίσθηση σου έχει πολλά να σου πει, γι’ αυτό μάθε να την ακούς. Κάποια παρελθοντικά λάθη σου πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια. Μην κινείσαι κρυφά και μη δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης στον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, κάποιες αποκαλύψεις ίσως να σε απογοητεύσουν.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα δίνει έμφαση στον κοινωνικό σου τομέα και σου υπενθυμίζει την απαραίτητη εξασφάλιση χρόνου για φίλους και ανθρωπιστικούς στόχους. Επαγγελματικά κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια ως προς τις πρόσφατες αποφάσεις σου. Φέρσου τίμια και ειλικρινά απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, μην παρασύρεσαι και πιστεύεις σε μεγάλα λόγια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.