Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Δευτέρας – Κλείνει η έξοδος προς Ανθούσα

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια και προς Περιφερειακή Αιγάλεω (Κόμβος 5) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 26/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 27/08

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο του Ασπρόπυργου (Κόμβος 4), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), στον οποίο θα εξέλθουν για να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια ή προς Σκαραμαγκά, κάνοντας αναστροφή στον κυκλικό Κόμβο του Κέντρου Πάλης.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Ανθούσα (Κόμβος 14) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 26/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 27/08.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς τη Λ. Μαραθώνος – Λ. Μεσογείων (Κόμβος 15) από όπου μπορούν να κατευθυνθούν στην περιοχή της Ανθούσας, ακολουθώντας την παρακαμπτήρια σήμανση.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.