Κορυφώνεται η αγωνία για την 64χρονη Ολλανδή τουρίστρια – Αγνοείται για πέμπτη ημέρα

Άκαρπες παραμένουν για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 64χρονης Ολλανδής τουρίστριας στη Σάμο. Εκτός από την αστυνομία και την πυροσβεστική, συνδράμει ειδική ομάδα διάσωσης που ήρθε από την Ολλανδία.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή όπου βρέθηκε το κινητό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη, ενώ το απόγευμα έρχεται κι άλλο συνεργείο από την Ολλανδία το απόγευμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στην περιοχή βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο από διερχόμενους τουρίστες στα τείχη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 64χρονη είχε συνομιλήσει με την φίλη της όταν έφτασε στη βόρεια πύλη. Στην περιοχή υπάρχουν απόκρημνα σημεία με πηγάδια, με σπηλιές

Τα πεζοπόρα τμήματα της 14ης ΕΜΟΔΕ, του Α.Τ. Πυθαγορείου, της ΕΟΔ και του Πεζοπορικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τις 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., και ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, κάλυψαν και ερεύνησαν τμήματα της ευρύτερης περιοχής, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις έρευνες πήρε μέρος και η κόρη της αγνοούμενης. Παράλληλα επιχειρεί από το Σάββατο και μία ομάδα από την Ολλανδία με ένα σκύλο.

Σάμος αγνοούμενη Ολλανδή

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.