Γεγονός η επανένωση των Oasis – Ανακοίνωσαν περιοδεία το 2025!

Οι Oasis – μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών – ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ενώνονται ξανά για μια περιοδεία 14 ημερών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, το 2025. Σε μια λιτή και περιεκτική δήλωση, το συγκρότημα αναφέρει: «Τα όπλα σιώπησαν. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να μας δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση».

Δεν θα είναι, ωστόσο, headliners στο φεστιβάλ Glastonbury, ούτε θα παίξουν στα γήπεδα Wembley και Etihad αντίστοιχα, αναφέρει ο «Guardian». Αντ’ αυτού, οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε γήπεδα του Κάρντιφ, του Λονδίνου, του Μάντσεστερ, του Εδιμβούργου και του Δουβλίνου.

 

Πέρασαν 16 χρόνια από τότε που το διάσημο ροκ συγκρότημα διαλύθηκε, μετά την παραίτηση του Νόελ Γκάλαχερ πριν από μια συναυλία σε γαλλικό φεστιβάλ, καθώς και 30 χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, το What’s the Story (Morning Glory) του 1995.

Πριν λίγες ημέρες, ο Νόελ Γκάλαχερ εμφανίστηκε στον λογαριασμό των Oasis στο Instagram να επιστρέφει στο Μάντσεστερ και να αφηγείται την ιστορία του εμβληματικού ντεμπούτου του συγκροτήματος, ενόψει της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων σε περιορισμένη έκδοση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oasis (@oasis)

Οι αδελφοί Γκάλαχερ εμφανίζονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, κοινοποιώντας ένα κλιπ με την ημερομηνία «27.08.24» στην ίδια γραμματοσειρά με το λογότυπο των Oasis στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στους επίσημους λογαριασμούς των Oasis.

Πάντως πάρα την… αδράνεια των Oasis, οι φαν του συγκροτήματος δεν έχουν αδρανήσει: έχουν 21,6 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και ένα τεράστιο κοινό της γενιάς Z.

Οι Oasis δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του 1990 και έγιναν γνωστοί με επιτυχίες όπως το «Wonderwall» και το «Don’t Look Back In Anger». Καθιερώθηκαν ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στη βρετανική μουσική ιστορία.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.