Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Δεν έχει συλληφθεί

Για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, μπροστά στην πιάτσα των ταξί, μίλησε στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου. Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ομάδα τουλάχιστον άλλων τριών, οι οποίοι φεύγοντας, πυροβόλησαν στον αέρα μπροστά στα έντρομα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων.

“Οι πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό. Αυτή είναι και η αναφορά του θύματος. Έχουν ταυτοποιηθεί κάποια άτομα της συγκεκριμένης συμπλοκής. Το θύμα (του ξυλοδαρμού) οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί” τόνισε η κα Δημογλίδου.

“Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί όμως και αναζητείται” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί. “Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα” εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και αν κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.