Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη: Ξεκινάει την Πέμπτη ο Παλλήνιος Σεπτέμβρης 2024 – Όλο το πρόγραμμα

Φίλες και φίλοι,

Με πολλή χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζω στον «Παλλήνιο Σεπτέμβρη 2024».

Μια ποιοτική πολιτιστική γιορτή που σκοπό της έχει να ψυχαγωγήσει δωρεάν όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες κάθε ηλικίας με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακά και λαϊκά γλέντια, χορευτικές εκδηλώσεις και εκθέσεις!

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι εργάστηκαν ακούραστα για να πραγματοποιηθεί ο «Παλλήνιος Σεπτέμβρης» και με το έργο τους κάνουν πραγματικότητα αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Φέτος το πολιτιστικό μας Φθινόπωρο… ξεκλέβει λίγο από τον Αύγουστο και ξεκινά με μια μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη στις 29 Αυγούστου στον Γέρακα. Ένας ακόμα καταξιωμένος καλλιτέχνης που μας τιμά με μία μοναδική συναυλία, είναι ο Κώστας Μακεδόνας. Δύο νεότεροι, αλλά πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώνουν τις φωνές τους σε μία ανατρεπτική συναυλία. Ξεχωριστές θα είναι και οι θεατρικές παραστάσεις για τους μεγάλους και τους μικρούς μας φίλους. Το πολιτιστικό σκηνικό τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, που θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2024, συνθέτουν επίσης λαϊκές βραδιές, γιορτές τσικουδιάς, αιτωλοακαρνανικό πανηγύρι και πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις εικαστικών και φωτογραφίας.

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου γινόμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα και υποδεχόμαστε όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας.

 

Χρήστος Αηδόνης

Δήμαρχος Παλλήνης

                 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.