Βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Αυτόπτης μάρτυρας ταξιτζής, θα μιλήσει στην Ρία Τσοχαντάρη για το άβατο των ΚΤΕΛ Κηφισού, λίγα λεπτά μετά το νέο πιστολίδι.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνονται καρέ καρέ οι στιγμές τρόμου, ο κόσμος που πετάγεται έξω όταν το όπλο σηκώθηκε και ο τρόμος γονάτισε τους πάντες μόλις οι πιστολιές πέφτουν.

Ακολουθεί πανικός, συμπλοκή, χάος. Κόσμος μαζεύεται για να βοηθήσει τον ξυλοδαρμένο οδηγό. Τα πιστόλια ξερνάνε κάλυκες στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, η φύλαξη ελλιπής και όμως δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν από τέσσερις μήνες τα ίδια είχαν γίνει.

Λίγο μετά καταφθάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Στα πλάνα βλέπουμε αστυνομικούς με τα κινητά τους να τραβάνε φωτογραφίες του κάλυκες του παρ’ ολίγον μακελειού στα ΚΤΕΛ.

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι μπροστά σε έντρομους επιβάτες των ΚΤΕΛ. Στο Live News αποκλειστική μαρτυρία ταξιτζή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Έβγαλε το πιστόλι και έριξε. Είδα τέσσερα άτομα να έρχονται και να χτυπάνε τον οδηγό του ταξί χωρίς λόγο», λέει.

Άλλος μάρτυρας περιγράφει: «Κάποιος πήρε μια κούρσα αεροδρόμιο, η οποία είναι 50€ – 60€. Του πήρανε του ανθρώπου τον πελάτη και τα πράγματα και βάλανε τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά και αυτοί τσακωθήκανε μεταξύ τους, γιατί θέλανε όλοι να τον πάνε την κούρσα γιατί είναι 50€ – 60€. Μου το έχουνε κάνει και εμένα παλιά αυτό. Είχα φορτώσει εγώ για Άγιο Στέφανο και μου κατεβάσανε τον πελάτη. Είναι επικίνδυνοι, γιατί αυτοί τώρα είναι καμιά δεκαριά άτομα εκεί, τι να αμυνθείς; Ξέρετε τι κάνανε παλιά σε ένα ταξί; Πήγανε και πήρανε μία πίτα γεμάτη με τζατζίκι και ντομάτα και του την πετάξανε μέσα εκεί που είναι αεραγωγοί».

Οι ταξιτζήδες θα πουν πως η Αθήνα έχει χωριστεί σε καντούνια παρανομίας στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το Μοναστηράκι, το λιμάνι Πειραιά.

Περιγραφή «σοκ» από οδηγό ταξί

«Είχα πάει κάτω στα λεωφορεία στον Κηφισό, καθώς έμπαινα μέσα είδα έναν τύπο γεροδεμένο φουσκωτό, έψαχνε κάποιον, βλέπει αυτόν που έψαχνε και πάει κοντά του «ρε του λέει σε ποιον είπες να πάει να….». Όπως κατάλαβα αυτός ο τύπος ο γεροδεμένος ο φουσκωτός άφηνε πελάτη και ήταν ένας οδηγός ταξί, ήταν Ρομά, πέρασε από δίπλα του πέρασε ίσα ίσα και θεώρησε ότι ο άλλος ο φουσκωτός έπρεπε να πάει πιο πέρα και τέλος πάντως του λέει «άντε και…». Του λέει ο Ρομά «ρε συ ξέρεις με ποιον πας να τα βάλεις ρε; Έχω πάει πολλά αυτόφωρα», περιγράφει ο οδηγός.

Από το 2008 το ΒΗΜΑ γράφει και αποκαλύπτει:

«Η «μαφία των ταξί» Στον Ηλεκτρικό της Κηφισιάς η ομάδα που ελέγχει την πιάτσα επιλέγει κούρσες και αδιαφορεί για τη σειρά στην πιάτσα, αφήνοντας στους «ξένους» ταξιτζήδες τις άσχημες διαδρομές. Αυτοί δεν θα πάρουν ποτέ κούρσα προς το κέντρο της Αθήνας την ώρα αιχμής, κατά την οποία η λεωφόρος Κηφισίας είναι «ακίνητη» και τα αυτοκίνητα προχωρούν σημειωτόν από τον φόρτο κυκλοφορίας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.