Τουρίστρια βιντεοσκόπησε κρυφά υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να κλέβει εσώρουχά της

Μια τουρίστρια ήρθε αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια των διακοπών της, καθώς τράβηξε κρυφά βίντεο έναν υπάλληλο ξενοδοχείου να μπαίνει στο δωμάτιο της, να μυρίζει τα εσώρουχά της και στη συνέχεια να τα κλέβει.

Το περιστατικό έγινε στο Μπενιντόρμ της Ισπανίας με θύμα την Ράρα Άρμστρονγκ από τη Βρετανία. Η γυναίκα μαζί με τον 11χρονο γιο της επισκέφθηκαν τη χώρα της Ιβηρικής για καλοκαιρινές διακοπές και έκλεισαν δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο.

Κατά τη διαμονή τους παρουσιάστηκε πρόβλημα με την κάρτα που άνοιγε την πόρτα και η Άρμστρονγκ ζήτησε βοήθεια από έναν υπάλληλο. Εκείνος αμέσως της πρότεινε να βγουν ραντεβού για καφέ και εκείνη αρνήθηκε, έγραψε δημοσίευμα της Daily Mail.

Στη συνέχεια, εκείνος την ακολούθησε στη σελίδα που διατηρεί στο OnlyFans και ζήτησε ξανά να βγουν ραντεβού, ενώ της έκανε κομπλιμέντα. Η γυναίκα τού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί του και επειδή φοβήθηκε, έβαλε το τάμπλετ του γιου της να τραβάει βίντεο το δωμάτιο, όσο αυτοί έλειπαν.

Τότε, είδε τον υπάλληλο να μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο και να ψάχνει μόνο τα πράγματα της. Στη συνέχεια άνοιξε τη βαλίτσα και έβγαλε τα εσώρουχά της, τα οποία μύρισε και έβαλε στην τσέπη του, φεύγοντας από τον χώρο.

Η Άρμστρονγκ ανέφερε το περιστατικό στο παρακείμενο ξενοδοχείο, όπου της δόθηκε νέο δωμάτιο για την τελευταία νύχτα των διακοπών της, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.