«Κόντρα» Δικαιοσύνης – ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση των Πακιστανών που κατηγορήθηκαν για βιασμό

Αντικρουόμενες πληροφορίες από ΕΛ.ΑΣ. και Δικαιοσύνη για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού 23χρονης τουρίστριας έχουν προκαλέσει αναστάτωση και σύγχυση σε σχέση με το εάν έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι ή όχι οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για την υπόθεση.

Διαρροές από τη Δικαιοσύνη κάνουν λόγο για σεξουαλική συνεύρεση με συναίνεση και για βίντεο που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε βιασμός. Από την πλευρά τους αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι το βίντεο αποτυπώνει βιασμό, διότι η κοπέλα αρχικά εμφανίζεται να λέει στους δράστες «Νο, no» (όχι, όχι) και στη συνέχεια εμφανίζεται να μην έχει τις αισθήσεις της.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν την πράξη τους. Το θέμα πήρε διαστάσεις σήμερα όταν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασαν ερωτήματα σε σχέση με το γεγονός ότι οι τρεις Πακιστανοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι πηγές αυτές σημείωναν ότι βρέθηκε βίντεο στο κινητό τηλέφωνο κατηγορουμένου που αποτυπώνει το βιασμό.

Ακολούθησε διαρροή από πηγές της Δικαιοσύνης που διαψεύδουν τις πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας ότι από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της κοπέλας. Αναλυτικότερα, οι πηγές από τη Δικαιοσύνη αναφέρουν ότι όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνευρεση τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, ενώ προσθέτουν ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου.

Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.