Στους δρόμους της Ραφήνας τα πρώτα νέα λεωφορεία (φωτό)

Ξεκίνησαν από την περασμένη  Δευτέρα 26 Αυγούστου τα πρώτα δρομολόγια των νέων αστικών λεωφορείων που δρομολόγησε ο ιδιώτης ανάδοχος του έργου της παροχής συγκοινωνιακού έργου στην Ανατολική Αττική.

Πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα μπήκαν στην κυκλοφορία τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία στην Ανατολική Αττική, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες και για τα επόμενα 8 τουλάχιστον χρόνια, στις 63 συγκεκριμένες περιαστικές γραμμές θα κυκλοφορήσουν 211 καινούρια λεωφορεία ντίζελ, με την πλειοψηφία αυτών να έχουν ήδη παραδοθεί. Παράλληλα, αυτό τον καιρό βρίσκονται σε εξέλιξη προσλήψεις οδηγών για τη στελέχωση των συγκεκριμένων γραμμών και των αμαξοστασίων σε Κορωπί, Αχαρνές και Ελευσίνα.

Στόχος είναι το σύνολο των 211 λεωφορείων να βρίσκεται στο δρόμο ως τα τέλη του 2024, αντικαθιστώντας τα παλιά, μεταχειρισμένα λεωφορεία των ΚΤΕΛ τα οποία είχαν δρομολογηθεί από το 2020, μέσω απευθείας αναθέσεων από τον ΟΑΣΑ λόγω της πανδημίας, και για τα οποία υπάρχουν πολλά παράπονα από τους επιβάτες αλλά και τις δημοτικές αρχές των περιοχών αυτών.

Χθες ο φωτογραφικός φακός του iRafina.gr, κατέγραψε ένα από τα καινούργια λεωφορεία που πραγματοποιούσε δρομολόγιο στην πόλη μας την ώρα που περνούσε από τη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.