Cine Γέρακας: Οι ταινίες μέχρι την Τετάρτη (4/9) – “Εγώ, ο Απαισιότατος 4”, “Η Ζαριά”, “Clicquot: Η Γυναίκα Πίσω Από το Μύθο” & “Συμπέθεροι από Σόι”

Από ΠΕΜΠΤΗ 29 Αυγούστου Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Σεπτεμβρίου

ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4
(Με Υπότιτλους)
DESPICABLE ME 4
Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό.
Διάρκεια: 94 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη & Τρίτη (21.30)
Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα & Τετάρτη (20.30)

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Την ταινία, που είναι γεμάτη με καταιγιστική δράση και το χαρακτηριστικά ανατρεπτικό χιούμορ της Illumination, σκηνοθετεί ο συν-δημιουργός των Minions και υποψήφιος για Όσκαρ, Κρις Ρενό (Εγώ, ο απαισιότατος, Μπάστε σκύλοι αλέστε), ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει ο πρωτοπόρος ιδρυτής και CEO της Illumination, Κρις Μελεντάντρι με τον Μπρετ Χόφμαν (executive producer, Super Mario Bros: Η ταινία και Minions 2: Η άνοδος του Γκρου). Τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Πατρίκ Ντελάζ (επικεφαλής κινουμένου σχεδίου για το Τραγούδα 2! Και το Μπάστε σκύλοι αλέστε 2), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της πένας του βραβευμένου με Emmy δημιουργού του White Lotus, Μάικ Γουάιτ, και του βετεράνου σεναριογράφου όλων των ταινιών Εγώ, ο απαισιότατος, Κεν Ντάριο.


Η ΖΑΡΙΑ
UN COUP DE DES
Σκηνοθεσία: Ιβάν Ατάλ.
Πρωταγωνιστούν: Ιβάν Ατάλ, Γκιγιόμ Κανέ, Μεϊγουέν.
Διάρκεια: 85 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη & Τρίτη (23.00)

Ο Ματιέ (Ιβάν Ατάλ) χρωστάει τα πάντα στον φίλο του Βανσάν (Γκιγιόμ Κανέ): το σπίτι του, τη δουλειά του, ακόμα και την ίδια του τη ζωή, αφού πριν δέκα χρόνια ο Βανσάν τον είχε σώσει από βέβαιο θάνατο. Οι δυο φίλοι είναι αχώριστοι και μαζί με τις γυναίκες τους απολαμβάνουν μια ανέμελη ζωή στη Γαλλική Ριβιέρα… Όμως, όταν ο Ματιέ ανακαλύπτει πως ο Βανσάν απατά τη γυναίκα του, η πίστη προς τον φίλο του κλονίζεται. Όταν η ερωμένη του Βανσάν βρίσκεται νεκρή, οι υποψίες κατακλύζουν τα δυο ζευγάρια συνοδευόμενες από δειλία, ψέματα και ενοχές.

Με φόντο τη φωτογενή Κυανή Ακτή, ο Ιβάν Ατάλ (Το ταλέντο) σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα γεμάτο αγωνία θρίλερ με ανατροπές που πυροδοτούν μια συναρπαστική πλοκή μεταξύ δύο φαινομενικά ευτυχισμένων ζευγαριών, που έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με την τραγωδία. Ζητήματα καταπιεσμένης ζήλιας, προδοσίας, ενοχής και δειλίας έρχονται στην επιφάνεια με όχημα τους αμφίσημους χαρακτήρες της ιστορίας που μαζί με τον Ιβάν Ατάλ ερμηνεύουν επίσης οι Μεϊγουέν, Γκιγιόμ Κανέ και Μαρί-Ζοζέ Κροζ.


CLICQUOT: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ
WIDOW CLICQUOT
Σκηνοθεσία: Τόμας Νάπερ.
Πρωταγωνιστούν: Τομ Στάριντζ, Σαμ Ράιλι, Χέιλι Μπένετ.
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο (22.15)

Ο Τόμας Νάπερ αφηγείται τις περιπέτειες μιας τολμηρής γυναίκας, που επέβαλλε τη σαμπάνια στους αριστοκρατικούς κύκλους. Το 1798 μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, η Μπαρμπ-Νικόλ, κόρη ενός πλούσιου εμπόρου και δημάρχου της Ρες, παντρεύεται τον ευκατάστατο Φρανσουά Κλικό και μαζί αποφασίζουν να ασχοληθούν με την παραμελημένη οικογενειακή οινοποιία. Όταν ύστερα από λίγα χρόνια ο Φρανσουά πεθαίνει, η νεαρή γυναίκα έμεινε χήρα με ένα επτάχρονο κορίτσι. Μόνη της ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, που το βασικό της προϊόν, η πασίγνωστη σήμερα Veuve Clicquot, έμελλε να γίνει η δεύτερη πιο εμπορική σαμπάνια στον κόσμο. Η Μπαρπ, με τη βοήθεια του εμπόρου Λουί Μπον, αψήφησε τις συμβάσεις της εποχής, ακόμα και τον Ναπολεόντειο Κώδικα που απαγόρευε στις γυναίκες να διευθύνουν επιχειρήσεις, αντιμετώπισε με γενναιότητα τον πόλεμο που της γίνεται από τους ισχυρούς Μοέ και έφερε επανάσταση στη βιομηχανία της σαμπάνιας.

Με εξαιρετική οικονομία και μια εκπληκτική λιτότητα, ο Τόμας Νάπερ, σταθερός συνεργάτης του Τζο Ράιτ και έμπειρος στα δράματα εποχής, διασκευάζει το ομώνυμο βιβλίο της Τιλάρ Τζέι Ματσέο ως μια ιστορία γυναικείας χειραφέτησης, δίνοντας στην Χέιλι Μπένετ έναν πολυσύνθετο ρόλο, που αποκαλύπτει τα υποκριτικά της χαρίσματα. Η αφήγηση κινείται σε δύο χρόνους: στο παρελθόν της Μπαρμπ με τον οραματιστή εκκεντρικό σύζυγό της, που τη μύησε στα μυστικά της οινοποιίας και του έρωτα, και στο παρόν, όπου ως γυναίκα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την πατριαρχία, ακόμα και με τον νόμο, για να αποδείξει το αυτονόητο δικαίωμά της να δημιουργεί.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΟΪ
COCORICO
Σκηνοθεσία: Τζουλιέν Χερβέ.
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ντιντιέ Μπουρντόν.
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα έναρξης: Δευτέρα & Τετάρτη (22.15)

Καθώς θέλουν να παντρευτούν και να πάρουν την έγκριση των γονιών τους, η Άλις και ο Φρανσουά οργανώνουν μια συνάντηση μεταξύ των δύο οικογενειών τους, που προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα. Για την περίσταση, η Άλις αποφασίζει να προσφέρει στους γονείς εξετάσεις DNA. Τα αποτελέσματα θα ανατινάξουν τις βεβαιότητες όλων! Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο για έναν συντηρητικό αστό να μάθει ότι δεν είναι 100% Γάλλος, ή για έναν περήφανο Γάλλο πωλητή αυτοκινήτων ότι έχει πραγματικά γερμανική καταγωγή;
Η γαλλική κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, με τον Κριστιάν Κλαβιέ που θα φέρει τα πάνω-κάτω στα πιστεύω των συμπέθερων!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE ΓΕΡΑΚΑΣ
Γαργηττού & Ευμένους
Τηλ.: 210 66.12.717

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.