Νέες αποκαλύψεις! Η νύφη που κακοποιήθηκε σε γάμο, είχε καταγγείλει τον γαμπρό το 2020 για ενδοοικογενειακή βία!

Το μυστήριο στην εκκλησία του Πύργου είχε διακοπεί προσωρινά όταν ο γαμπρός επιτέθηκε στη γυναίκα του, επειδή εκείνη του πάτησε εθιμοτυπικά το πόδι στο «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άντρα».

Πίσω από τις πρωτοφανείς εικόνες, ερωτήματα για τη στάση των αστυνομικών που δεν έκαναν απολύτως τίποτα όταν έφτασαν στην εκκλησία μετά από τις καταγγελίες για βία και μια σειρά από μαρτυρίες για το παρελθόν του ζευγαριού, πριν τον γάμο, που φαίνεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές με εκατέρωθεν μηνύσεις για σοβαρά επεισόδια.

Οι καλεσμένοι στον γάμο και στη βάπτιση που ακολούθησε προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όπως και οι ιερείς που αναγκάστηκαν προσωρινά να διακόψουν.

Η νύφη από την πλευρά της επιχειρεί να ρίξει τους τόνους. Αρνείται ότι ο άντρας της, την χαστούκισε και κάνει λόγο για ένα σπρώξιμο που δημιούργησε ένταση.

Παρά τις τοποθετήσεις αυτοπτών μαρτύρων περί τους αντιθέτου, η νύφη αρνείται ότι λιποθύμησε και πως αμέσως μετά ακολούθησε σύρραξη στην εκκλησία, με συγγενείς της να προσπαθούν να πιάσουν στα χέρια τους, τον σύζυγό της.

Ο επεισοδιακός γάμος ολοκληρώθηκε τελικά λίγο αργότερα, με τους περισσότερους καλεσμένους να έχουν αποχωρήσει.

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του στη νύφη. Η νύφη είχε καταγγείλει τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία το 2020.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, λέει:

«Τον καταγγέλλει και πριν 4 χρόνια και τον παντρεύεται. (…) Στη γυναίκα αυτήν θα της έλεγε και ένας δικαστής, κοπέλα μου γιατί δεν έφυγες από το ’20 που άρχισες να τρως ξύλο;».

Σημειώνεται πως σήμερα θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο το νέο νομοσχέδιο για την ενδοοικογενειακή βία.

«Δε θα αλλάξει κάτι, ακόμα και αν αυστηροποιηθεί πάρα πολύ το πλαίσιο και οι επαπειλούμενες ποινές. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα τελείως άλλο έργο. (…) Πρέπει να αλλάξει η παιδεία. Πρέπει να απομακρυνόμαστε άμεσα από αυτόν που μας χειρίζεται και μας ασκεί βία, δεν υπάρχει καμία άλλη λύση», συμπληρώνει ο κ. Δημητρίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.