Εκτός τηλεόρασης η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η τηλεοπτική σεζόν 2024 – 2025 ξεκινάει για τα καλά από την επόμενη εβδομάδα, με τις ενημερωτικές εκπομπές να κάνουν πρώτες πρεμιέρα. Ακολουθούν τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο στο μέσο του μήνα και οι πρεμιέρες ολοκληρώνονται με το prime time, σειρές κ.λπ.

Όμως φέτος η σεζόν -η πιο ανταγωνιστική από τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης λένε οι ειδικοί- ξεκινάει με ένα μούδιασμα. Δύο εμβληματικά πρόσωπα, δύο γυναίκες που το τηλεοπτικό κοινό θεωρεί «δικά μας κορίτσια» δεν θα δώσουν το παρών στη γραμμή της εκκίνησης.

Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από τη Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Ελένη, μετά από διαπραγματεύσεις κάποιων εβδομάδων, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με το Mega. Αν τα χάλασαν στα λεφτά, στο περιεχόμενο ή στις ώρες προβολής της εκπομπής, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Όμως, αυτό που μετράει είναι ότι το πιο λαμπερό χαμόγελο της ελληνικής TV «έσβησε το λαμπάκι της» μόνη της και φέτος δεν θα μας πει «καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».

Οι φήμες ότι επίκειται η επιστροφή της σε άλλο κανάλι, με άλλο concept εκπομπής, μετά το μέσο της σεζόν, δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα. Πόσο μάλλον που τα budget των καναλιών είναι σημαντικά ψαλιδισμένα και οι ενδιαφερόμενοι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, πολλοί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πάλι είναι ξεχωριστή περίπτωση. Μέχρι τελευταίας στιγμής, όλοι πίστευαν ότι η συνεργασία της με τον Alpha συνεχίζονταν κανονικά και το συμβόλαιό της θα ανανεώνονταν για 2-3 χρόνια.

Ακόμα και η ίδια η δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε από την ψυχρή στάση που εισέπραξε από τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι της έδειξαν με άλλα λόγια την πόρτα της εξόδου. Το «γιατί» είναι κάτι που επίσης δεν θα μάθουμε ποτέ.

Το θέμα είναι ότι, μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον σταθμό που τη φιλοξένησε τις προηγούμενες σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είχε τις προτάσεις που θα ήθελε. Το φλερτ με το Open δεν είχε ευτυχή κατάληξη λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σταθμός κι έτσι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η «Τάτι» δεν θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Φυσικά, η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρει τον δρόμο της ξανά προς το γυαλί -έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι survivor-, όμως η επιστροφή της θα αργήσει λίγο ακόμα.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.