Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί για την Ανατολική Αττική

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Β. Καπερνάρου, πρόκειται να συνεδριάσει την Παρασκευή, 30-08-2024 και ώρα 17:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου Γλυφάδας (Ταχ. Δ/νση: Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Γλυφάδα).

. Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Έγκριση των αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2024 ΠεριφέρειαςΑττικής.
(Συνεισηγητέςο Περιφερειάρχης κ. Ν. Χαρδαλιάς και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

2. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 468/2023 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου περί αποτίμησης σε χρήμα Μέσων Ατομικής Προστασίας (γάλα), τα οποία δεν χορηγήθηκαν σε δικαιούχους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής, για το χρονικό διάστημα από 12.10.2020 έως 31.12.2023.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

3. Α) Αποδοχή παραίτησης της αναδόχου εταιρείας «ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» από την εκτέλεση του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών με α/α/ 123 και Β) Ανάδειξη νέου προσωρινού αναδόχου για το ανωτέρω δρομολόγιο
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

4. Λήψηαπόφασης περί επιβολής ποινικής ρήτρας στον ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΟ για το δρομολόγιο με α/α 324, στο πλαίσιο του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (ΔΣΑ), για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Δημόσιων Σχολείων της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024 και 2024-2025 (υπ΄ αριθμ. 6/2022 Πρόσκληση, ΕΣΗΔΗΣ:164441).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

5. Λήψη απόφασης περί: α) έγκρισης του υπ’ αριθμ. 77/2024 Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής εργασιών καθαριότητας μηνός Μαΐου 2024 της Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών και παροχής υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής(Π.Ε.Α.Α), και β) σύνταξης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής από την Επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών και παροχής υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 78/2022 Σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (κτίριο Λίρα), της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε.Α.Α., στα κτίρια των Αγροτικών Κτηνιατρείων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε.Α.Α., καθώς και στα κτίρια που στεγάζονται οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και το 1ο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Ανατολικής Αττικής, για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

6. Αντικατάσταση μέλους της Τριμελούς Επιτροπής παρακολούθησης και Παραλαβής συμβάσεων προμηθειών και παροχής υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (Π.Ε.Α.Α.) για χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως και 14-02-2025, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 70/2024 Απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής και τροποποιήθηκε με τις υπ’αριθμ. 325/2024 (ΑΔΑ: 99ΤΖ7Λ7-ΘΩΑ) και 545/2024 (ΑΔΑ: Ψ0ΓΧ7Λ7-Δ94) όμοιες.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

7. Αντικατάσταση μελών της Τεχνικής Επιτροπής Παρακολούθησης – Παραλαβής του Προγράμματος για την εκτέλεση του ολοκληρωμένου προγράμματος με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2024, 2025 & 2026», η οποία συγκροτήθηκε με την υπ΄αριθμ. 476/2023 (ΑΔΑ: ΡΒΜΝ7Λ7-ΓΜΘ) Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τροποποιήθηκε με την υπ΄αριθμ. 96/2024 (ΑΔΑ:93ΑΗ7Λ7-ΓΨΖ) όμοια.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Τουμαζάτου)

8. Αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των υπηρεσιών – υλικών της σύμβασης: «ΣΗΜ-05/22: Συντήρηση & Άρση βλαβών Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης Περιφέρειας Αττικής (για τα έτη 2022-2024)», Παρόχου Κ/ΞΙΑ ΕΛΕΚΤΡΟΜΕΚ Α.Ε. – ΒΙΟΛΙΑΠ Α.Τ.Ε.Β.Ε. – Χ&Κ ΤΕΧΝΙΚΗ.
(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Ν. Χαρδαλιάς)

9. Αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής υπηρεσιών – υλικών της σύμβασης “Υπηρεσίες συντήρησης ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης Ν. Αττικής(2022-2024)” (Τμήμα 2ο), αναδόχου «SWARCO HELLAS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ. τ. «SWARCO HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε».
(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Ν. Χαρδαλιάς)

10. Αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των υπηρεσιών της σύμβασης: «Συντήρηση και αναβάθμιση του οδοφωτισμού των κυρίων οδικών αξόνων της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση κόστους λειτουργίας», αναδόχου Κ/ξίας «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ-ΑΚΤΩΡ FM AΕ-GLOBITEL AE».
(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Ν. Χαρδαλιάς)

11. Αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής υπηρεσιών – υλικών της σύμβασης «ΣΗΜ-03/22 «Λειτουργία και Συντήρηση Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας Ν. Αττικής (2023-2025)», αναδόχου Κ/ξία «Κ/Ξ D.M.P. ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ».
(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Ν. Χαρδαλιάς)

12. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού έντεκα χιλιάδων τριακοσίων πενήντα επτά ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (11.357,29€) στον ΚΑΕ 9712.05.003 για τη σύσταση συναινετικής δουλείας διέλευσης αγωγού ομβρίων υδάτων από ακίνητο στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΚΟ2/10 Βελτίωση του οδικού τμήματος κόμβος ιππικού κέντρου-Καλύβια-Λαγονήσι-Ανάβυσσος», στη ΔΚ Μαρκοπούλου της ΔΕ Μαρκοπούλου του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, της ΠΕ Ανατολικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)

13. Εξειδίκευση ποσού είκοσι οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα ευρώ (28.860,00 €) στον ΚΑΕ 9712.05.003 για τη σύσταση συναινετικής δουλείας διέλευσης αγωγού ομβρίων υδάτων για την εξασφάλιση μετώπου υλοποίησης του έργου «Αντιπλημμυρικό έργο στη Λ. Σταμάτας των Δ.Κ. Σταμάτας και Δροσιάς”
(Εισηγητής οΑντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)

14. Γνωμοδότηση στο πλαίσιο της έγκρισης ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Μεμονωμένης Μεγάλης Μονάδας Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο (ΕΠΜΜΜ-ΕΚ Θριασίου Πεδίου), σύμφωνα με την παρ. 2.β του άρθρου 10 του ν.4982/2022 (Α’ 195).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)

15. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης του προγράμματος δράσεων για την προώθηση και προβολή του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής για τα έτη 2025 και 2026.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Αγγελάκη)

16. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την συμμετοχή υπάλληλων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Νήσων στο 21ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 4 έως και τις 7 Νοέμβριου 2024.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Αγγελάκη)

17. Έγκρισησκοπιμότητας και δαπάνης για τη μετάβαση της Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτην/κής, του Προϊσταμένου της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Κτην/κης και Αλιείας και έξι (6) υπαλλήλων της Δ/σης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής, στη νήσο Αίγινα για συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 15ο φεστιβάλ Φιστικιού, που θα διεξαχθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2024.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Αγγελάκη)

18. Α. Έγκριση συμμετοχής και τροποποίησητου «Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2024» /απόφασης υπ’ αριθμ. 38/2024 Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ως προς το Β’ εξάμηνο του έτους 2024, με την προσθήκη συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ιnternational and FrenchTravel Market (IFTM) Top Resa» που πραγματοποιείται τη χρονική περίοδο 17-19 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παρίσι Γαλλίας, και Β. Έγκριση σκοπιμότητας και ενδεικτικής δαπάνης για τη μετακίνηση και διαμονή εκτός έδρας έως και πέντε (5) μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή τουριστική έκθεση εξωτερικού «Ιnternational and FrenchTravel Market (IFTM) Top Resa» έτους 2024».
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Κουτσογιαννόπουλος)

19. Έγκρισηρύθμισης της κυκλοφορίας με εγκατάσταση νέας φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Λ. Θρακομακεδόνων – Κεντρική Πύλη Στρατοπέδου Αμυγδαλέζας, στο Δήμο Αχαρνών.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Μαρκουίζος)

20. Ορισμός εκπροσώπου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Α.Ε.» – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Εταιρείας, στην Καλλιθέα, επί της Λεωφ. Συγγρού αρ. 236 ή για οποιαδήποτε μετ ‘ αναβολή ή διακοπή ημερομηνία ή τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων όπως αυτά περιγράφονται με την υπ΄αριθμ. πρωτοκόλλου ΕΞ ΓΕΝ 741/31.07.2024 Πρόσκληση προς τους Μετόχους.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαγεωργίου)

21. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.)του σχεδίου για το χαρακτηρισμό και τηv οριοθέτηση Περιοχής ΟργανωμέvηςΑvάπτυξηςΥδατοκαλλιεργειώv (Π.Ο.Α.Υ.) στις Π.Α.Υ. Α5 (Βουρλιά – Όρμος Κορακιάς), Π.Α.Υ. Α6 (Νήσος Πλατεία) της Π.Ε. Αργολίδας, στις Π.Α.Υ. Α4.1 – Α4.2 (Ακτές Αρκαδίας) της Π.Ε. Αρκαδίας και στην Π.Α.Υ. Α9 (Μέθανα – Τροιζηνία) της Π.Ε. Νήσων, με Φορέα Διαχείρισης την «ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΑΣ Α.Ε.».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

22. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου “Οριοθέτηση – διευθέτηση ρεμάτων Π.Ε.Α.Α. (Ρέμα Ροδόπολης)”.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

23. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά το λιμένα μικτής χρήσης εντός του όρμου Σαλαμίνας.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

24. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για τη λειτουργία νεωλκείου (καρνάγιου), ιδιοκτησίας Ιωάννη Μπούφη του Δημητρίου, που χωροθετείται εντός Χερσαίας Ζώνης Παλιού Λιμένα Σπετσών (Μπάλτιζα).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

25. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ωοτόκων ορνίθων του Αποστόλου & Κωνσταντίνου Σταυράκη στην περιοχή ΚΟΛΑΤΑ του Δήμου Μεγαρέων, Π.Ε. Δυτικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

26. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Λειτουργία οργανωμένου χώρου διάθεσης αδρανών υλικών και καταλοίπων από την επεξεργασία ΑΕΚΚ τής Συνεργασίας Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ (ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε., ΣΑΝΚΕ Ε.Π.Ε., ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., ΑΝΑΕΚΚ Α.Ε.)», στη θέση Αγ. Ιωάννης – Λαμπρικά του Δήμου Κρωπίας της Περιφερειακής ΕνότηταςΑνατολικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

27. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την εγκατάσταση κέντρου εκπομπής στην θέση ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ του ∆ήμου Σαρωνικού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής με κωδική ονομασία θέσης «ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ Β» και κωδικό αριθμό θέσης 3006179 της εταιρείας ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑ∆ΟΣΕΩΝ με διακριτικό τίτλο «DIGEA – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε.» στην θέση «ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ», του Δήμου Σαρωνικού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

28. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) Κομβικού Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε. που πρόκειται να κατασκευαστεί επί εδάφους, στη θέση «ΚΑΤΣΙΜΙΔΙ, Όρος Πάρνηθα» στο Δήμο Αχαρνών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (με κωδική ονομασία «KATSIMIDI/X (140 1441)»).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

29. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, της μονάδας επεξεργασίας, τυποποίησης, συντήρησης και παραγωγής προϊόντων κρέατος και πουλερικών με ψυκτικές αποθήκες, της εταιρίας «ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ A.E.» (δ.τ. ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ), στην οδό Πύργου 21 &Φλωρίνης 20, στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών(ΠΕΤ:232917227).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

30. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.)για το έργο «Επεμβάσεις Βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε υπολειπόμενες θέσεις της Ε.Ο. 91 στο τμήμα από Βάρκιζα έως Σούνιο», του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νέα Μητροπολιτική Αττική, στους Δήμους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κρωπίας και Σαρωνικού, Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

31. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ωοτόκων ορνίθων της εταιρείας «ΓΕΩΡ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ», στη θέση ΠΥΡΓΑΡΙ του Δήμου Μεγαρέων, Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. (ΠΕΤ: 2401001025).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σιάτρας)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.