Φιλική εκτός έδρας ήττα για την Θύελλα Ραφήνας, 1-0 από το Χαϊδάρι

Δύο ομάδες που θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» και στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συναντήθηκαν την Τετάρτη (28/8) το απόγευμα σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.

Το Χαϊδάρι υποδέχθηκε τη Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 55′ ο Νταλακούρας με αριστερό πλασέ στον… ουρανό των διχτύων μετά από κάθετη πάσα του Ματέα.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και σαφή τη διάθεση των φιλοξενούμενων να αιφνιδιάσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο το Χαϊδάρι είχε την υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε μία περίπτωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από πλευράς Χαϊδαρίου δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Κυριαζής.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Λευκόπουλος (60′ Ντούνης), Τόρρα (60′ Αλεξίου), Συριόπουλος (60′ Πολίτης), Ρόμπι (60′ Γωγουβίτης), Σταθάκης (70′ Παπαχαραλάμπους), Μπουτσικάρης (60′ Τσιούλος), Νταλακούρας (70′ Χαραλαμπίδης), Γκουτίδης (60′ Ερρίκος), Αργυρίου (60′ Χατζηροδίτης), Γιαννακόπουλος (60′ Γκετσι), Ματέα (60′ Κλάψας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ανδρέας Ντερτινής): Ντόστης, Μαργέτης, Φύτρος, Φλώρος, Τσούκας, Γερώνυμος, Μακροδημήτρης, Δ. Παπαδημητρίου, Ντολλάνι, Γκούμας, Κωτσάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλογερόπουλος, Μπαλής, Πιέτρι, Σαντίκου, Μαντζώρος, Κοντογιάννης, Μπουντάκης, Σαμάρκος, Σταματόπουλος.

soccerlive.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.