Ο δράστης της απόπειρας βιασμού είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονη!

Γνώριμος των Αρχών και με «βαρύ» ποινικό παρελθόν ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που γλίτωσε την τελευταία στιγμή έπειτα από την παρέμβαση ενός φίλου τους.

O επίδοξος βιαστής και πέρσι είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές, σύμφωνα με το STAR.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον Οκτώβριο του 2023 ο 35χρονος είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Ακόμα, στο παρελθόν έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

«Με πλησίασε πριν από τρεις εβδομάδες στην παραλία»

Την ίδια ώρα, το Star έφερε στο «φως» ακόμα μια καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

«Ο ίδιος άντρας με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας μου αναπτήρα και ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. Αφού του είπα όχι και πως δεν έχω σήμα με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», περιέγραψε η κοπέλα στο Star.

«Το μοναδικό περιπολικό του νησιού είχε πάει για καύσιμα στην Αθήνα»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία στο Star του φίλου της 20χρονης πως το ένα και μοναδικό περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας δεν μπορούσε να πάει να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή, καθώς είχε πάει για ανεφοδιασμό καυσίμων στην Αθήνα.

Aπό την πλευρά του, ο 39χρονος Αχιλλέας που έσωσε την 20χρονη από τα χέρια του βιαστή, δήλωσε ότι δε μετάνιωσε λεπτό που παρενέβη και έσωσε το κορίτσι:

«Δε μετάνιωσα καθόλου, θα το ξαναέκανα στο ίδιο περιστατικό. Μιλάμε για απόπειρα βιασμού. Η κοπέλα αυτή σήμερα δε θα ζούσε. Θα την έβρισκε ή το Λιμενικό ή η Αστυνομία…».

Σήμερα ο 35χρονος επίδοξος βιαστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.