Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: “Ελπίζω να με θυμάστε- Ζω από τύχη” (βίντεο)

«Ελπίζω να με θυμάστε»: Με αυτό το βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του, ανακοινώνοντας παράλληλα όσα ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα.

«Σε ό,τι αφορά την υγεία μου, πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ενημερώνει, πως όταν βελτιωθεί η ομιλία του θα επιστρέψει με ένα μεγάλο βίντεο μέσα από το οποίο θα αναφέρεται στο συμβάν όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε (…) αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω», τονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μιλώντας μέσα από το στούντιο, ο 61χρονος μουσικός ενημερώνει για το νέο του ξεκίνημα και τα μαθήματα κιθάρας που θα παραδίδει: «Προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.