Στη φυλακή ο 36χρονος πυροσβέστης που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 36χρονο πυροσβέστη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος της συντρόφου του, στην Λέσβο.

«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει, με απείλησε ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου. Θέλω να τιμωρηθεί όπως του αξίζει γι’ αυτά που μου έκανε» δήλωσε έξω από το δικαστήριο Μυτιλήνης η σύντροφος του 36χρονου πυροσβέστη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το βράδυ της Κυριακής, ο 36χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε πολύ άσχημα την σύντροφό του μπροστά στο δίχρονο παιδί του και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει προβεί σε τέτοιες πράξεις.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει απασχολήσει άλλες τέσσερις φορές τις αστυνομικές αρχές, από το 2020 μέχρι το 2023, με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία τόσο από την τωρινή, όσο και από την προηγούμενη σύντροφό του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η σύντροφός του τον έβρισε και της υπέβαλε μήνυση. Σημειώνεται ότι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το πυροσβεστικό σώμα.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» υπογράμμισε σε δηλώσεις της η δικηγόρος της 40χρονης, που έπεσε θύμα του άγριου ξυλοδαρμού.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.