Φρίκη: Μητέρα παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 10χρονη κόρη της

Μια μητέρα σε μια πόλη των Δυτικών Μίντλαντς στη Βρετανία παραδέχθηκε την ενοχή για το ότι μαχαίρωσε την 10χρονη κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου. Η 10χτρονη Σέι Κανγκ βρέθηκε νεκρή σε ένα σπίτι, έχοντας υποστεί πολλές μαχαιριές στο στήθος της, από τις οποίες φέρεται να κατέληξε. Η 33χρονη μητέρα της, Τζασκιράτ Καούρ – γνωστή και ως Τζάσμιν Κανγκ – συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αφού η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της.

Σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου, η μητέρα της Σέι ομολόγησε την ενοχή της για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της, επικαλούμενη «μειωμένη ευθύνη», στο δικαστήριο Wolverhampton Crown Court, αναφέρει ο Independent καθώς αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη της από πρόθεση.

Ο δικαστής όρισε ως ημερομηνία καταδίκης την 25η Οκτωβρίου και δήλωσε ότι η Καούρ πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για την ακρόαση, ενώ την προέτρεψε να συνεργαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο με το δικαστήριο προς όφελός της.

Σε ένα αφιέρωμα που δημοσίευσε το σχολείο όπου πήγαινε η 10χρονη Σέι, την περιέγραψαν ως ένα «έξυπνο, χαρούμενο, διασκεδαστικό παιδί που όλοι συμπαθούσαν».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.