Θρήνος για τον Γιάννη και την Ελένη – Τα δύο 20χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Εύβοια, έπειτα από τον χαμό των δύο 20χρονων παιδιών, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με φορτηγό, το απόγευμα της Παρασκευής (30/08), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τα φανάρια της Λαμψάκου στην Χαλκίδα, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από τα τοπικά μέσα.

Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που συμμετείχε και αγωνιζόταν ο 20χρονος.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων…. Είμαστε συντετριμμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.