Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όμως είμαστε αισιόδοξοι», λέει η αδελφή του

Πέντε μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη. Ο 55χρονος δημοφιλής τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία στις πρόβες του J2US, ειδοποίησε μέλη της παραγωγής και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σήμερα, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με σύσσωμη την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η Έλλη Κόκοτα στο TLIFE

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα επεσήμανε πως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

«Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Είμαστε σταθεροί, θα περιμένουμε. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όπως έχει πει και η κα Ματίνα Παγώνη. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλουμε χρόνο. Είμαστε όλοι δίπλα του, και η σύζυγός του βεβαίως. Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα στο TLIFE.

«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και περιμένουμε τα καλύτερα. Με βάση αυτά που μας λένε οι γιατροί, παίρνουμε κι εμείς ελπίδα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» πρόσθεσε, επίσης, η Έλλη Κόκοτα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.