Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου!

Στην εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 41χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, στην Ξηροκρήνη προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, επίσης υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε, επιπλέον, απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι με συνεργό τους, το βράδυ της Τετάρτης (28/08), επιτέθηκαν από κοινού στην Ξηροκρήνη και με μαχαίρι κατά του 41χρονου με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύμα στον αριστερό ώμο. Ο παθών μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και 3 φυσίγγια.

Σε οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (30/08) στο κέντρο πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο άτομα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 133,51 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

enikos.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.