Λήδα Μανθοπούλου: Η ιστορία της νικήτρια του ασημένιου μεταλλίου δίνει έμπνευση – Διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στα 18 χρόνια της

Η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου, η νικήτρια του ασημένιου μεταλλίου στα 100 μ. στο Παρίσι έχει μια ιστορία ζωής που εμπνέει. Πολλά χρόνια αθλήτρια, με διακρίσεις σε πανελλήνιους αγώνες, μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, στράφηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

«Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο, χρειάστηκα τουλάχιστον έξι μήνες να συνηθίσω τις αλλαγές στο σώμα μου, στον οργανισμό μου, πάρα πολύ μεγάλες, πόνοι, άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητά μου, ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, στην αρχή δίστασα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω» δήλωσε πρόσφατα στην ΕΡΤ3.

«Η Λήδα δουλεύει με πειθαρχία και με πολύ καλό πρόγραμμα, είναι ένα αξιόλογο πλάσμα, είναι μαχήτρια και μέσα στον αγώνα τα δίνει όλα» πρόσθεσε η προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη, λίγο πριν από τον μεγάλο αγώνα στο Παρίσι.

Πατέρας της Λήδας ήταν ο γνωστός ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, σε ηλικία 61 ετών. Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Δυο Ξένοι», και συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν της, όπου υποδύθηκε το σύντροφο της πρωταγωνίστριας. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί, ακόμα, στις σειρές «Απαράδεκτοι», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Λίφτινγκ» και «Κόκκινος Κύκλος».

marieclaire.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.