Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Επικοινωνιακή Προσπάθεια Πολιτικής Παραπλάνησης από τον Πρώην Δήμαρχο

Επικοινωνιακή Προσπάθεια Πολιτικής Παραπλάνησης από τον Πρώην Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου

Ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του απέφυγε να προβεί σε απολογισμό, προσπαθεί να βγεί στην επικαιρότητα με μια επικοινωνιακή στρατηγική που επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Ενώ για χρόνια απέφευγε συστηματικά τον απολογισμό, επιλέγοντας την αποσιώπηση των πεπραγμένων του, τώρα που η νέα δημοτική αρχή εφαρμόζει με συνέπεια τις απαιτούμενες διαδικασίες λογοδοσίας, ο ίδιος προσπαθεί να παρουσιάσει τα γεγονότα με τρόπο που εξυπηρετεί τις δικές του φιλοδοξίες.

Η επικοινωνιακή επίθεση του πρώην δημάρχου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια να καλύψει τις δικές του ελλείψεις και να μεταθέσει τις ευθύνες για τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε και άφησε πίσω του. Το γεγονός ότι κατά τη θητεία του δεν υπήρξε καμία λογοδοσία αποτελεί απόδειξη της αδιαφορίας του για τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πολίτες, παρουσιάζοντας με σαφήνεια και διαφάνεια τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Η προσπάθειά μας να αναδείξουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας είναι εμφανής σε κάθε συνεδρίαση και απολογισμό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.