Ανδρέας Γεωργίου: Η στιγμή που ντύνεται γαμπρός – Τα κυπριακά έθιμα και οι χοροί

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, παντρεύεται σήμερα (1/9) ο Ανδρέας Γεωργίου στην Κύπρο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ντύθηκε γαμπρός τηρώντας τα κυπριακά έθιμα, ενώ βίντεο από την προετοιμασία του ανέβηκαν στο Instagram.

Φίλοι και συγγενείς του Ανδρέα Γεωργίου βρέθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να τον ντύσουν γαμπρό, με τα παραδοσιακά τραγούδια και τους χορούς να πρωταγωνιστούν.

Στην προετοιμασία του γαμπρού βοήθησαν και ο Κούλης Νικολάου, ο οποίος είναι ένας από τους κουμπάρους, αλλά και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που είναι καλός φίλος του Ανδρέα Γεωργίου και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται όλη η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε», είχε πει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη, στιλίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς».

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.