Πόπη… alert! Τα μαντάτα και ο Τσίπρας

Οι πληροφορίες ότι η κυρία Πόπη Τσαπανίδου επρόκειτο να ορκιστεί με φόρα βουλευτής στην θέση του κ. Όθωνος Ηλιόπουλου επιβεβαιώθηκαν. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου ορκίστηκε κανονικά την Παρασκευή στην Βουλή και πλέον είναι μέλος της πετσοκομμένης κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μαντάτα εικάζω πως είχαν φθάσει εγκαίρως στην Κουμουνδούρου, που είχε πληροφορηθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας διαθέτει στενούς του συνεργάτες για να πλαισιώσουν το πολιτικό γραφείο της βουλευτού Τσαπανίδου. Κι εκείνοι όμως, αδελφάκι μου, ήταν ασυγκράτητοι. Υποτίθεται ότι κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό τις προθέσεις της κυρίας Πόπης, όμως στην πράξη έκαναν τα πάντα για να τις προδώσουν. Εις εξ αυτών μαρτύρησε, μαθαίνω, στον αποχωρήσαντα κ. Ηλιόπουλο ότι θα μεταφέρει στην κυρία Πόπη το ενδιαφέρον του να αποκατασταθούν οι αστυνομικοί του, χωρίς να προβάλει καν επιφυλάξεις για την πιθανότητα να αρνηθεί να πάρει την έδρα.

Κάπως έτσι και με παιδική αφέλεια οι σύμβουλοι της Πόπης αποκάλυπταν την απόφασή της να τυλιχθεί με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας την κυρία Ζωρζέτα να εισπράττει μόνη της τα πυρά από τους αγανακτισμένους Συριζαίους.

Κυρία επί των τιμών – Εστία της Κυριακής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.