Από τη Ραφήνα ξεκίνησε η καταδίωξη των κακοποιών με την Porsche – Τους εντόπισε όχημα του Τ.Α, έσπασαν τις μπάρες στην Αττική Οδό!

Κακοποιοί με Porsche έβαλαν «φωτιά» στο κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν εχθές Κυριακή γύρω στις 8 το βράδυ όταν ένα αυτοκίνητο του τμήματος ασφαλείας Ραφήνας είδε ένα πολυτελές Porsche Cayenne να κινείται στην περιοχή. Του έκανε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο της ασφάλειας και της άμεσης δράσης και προσπάθησαν να το ακολουθήσουν. Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος μπήκε στην Αττική οδό και στο ύψος της λεωφόρου Πεντέλης έσπασε τις μπάρες συνεχίζοντας την τρελή του πορεία.

Κάποια στιγμή βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας και κινήθηκε ανάποδα στο «δαχτυλίδι» ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είχαν «παγώσει».

Όπως αναφέρει το zouugla.gr, την ίδια ώρα αστυνομικοί προσπάθησαν να το ακολουθήσουν και κάποια στιγμή οι τέσσερις επιβάτες του Porsche το εγκατέλειψαν στην οδό Πλαταιών στο Μαρούσι.

Εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής ενώ οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος βρήκαν μια μαξιλαροθήκη που είχε μέσα κλοπιμαία. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ενώ θα ελεγχθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν κλεμμένο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.