Πόσο κόστισε το μενού στον φαντασμαγορικό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πλούσιο μενού είχε για τους καλεσμένους στον γάμο του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής το μενού κόστιζε περίπου 250 ευρώ το άτομο, όπως ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Στον γάμο έδωσαν το παρόν αθλητές, αστέρες του NBA και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του καθολική.

Στην τελετή βρέθηκαν περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού μεταξύ των οποίων ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Γουέσλι Μάθιους και ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Παρόντες ήταν επίσης ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου και ο Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής. Κουμπάρος ήταν ο φίλος και συμπαίκτης του «Greek Freak», Κρις Μίντλετον. Οι περισσότεροι από τους προσκεκλημένους έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με ιδιωτικές πτήσεις.

Όσοι έζησαν από κοντά τη μεγάλη στιγμή του Γιάννη και της Μαράια δεν είχαν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές από την τελετή στα social media. Επίσης, όλοι όσοι εργάστηκαν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας.

Πάντως, ο μπασκεμπολίστας Νίκος Γκίκας, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram στις οποίες ποζάρει ο Γιάννης, ο αδερφός του Θανάσης και ο Άλεξ, όπως επίσης οι Κρις Μίντλετον και Δημήτρης Αγραβάνης.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι με dress code που «απαιτούσε» από τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. Το Σάββατο, ακολούθησε το «Nigerian Party» στο Costa Navarino, με παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

Από τον γάμο και τους εορτασμούς δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα. Υπενθυμίζεται ότι οι νεόνυμφοι είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Λίαμ, τον Μάβερικ και την Εύα.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.