Ραφήνα: Νέες πληροφορίες για το πολυτελές αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι αστυνομικοί

Μισθωμένο από μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα το Περιστέρι είναι το πολυτελές ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο χθες βράδυ καταδίωξαν οι Αστυνομικοί από την Ραφήνα μέχρι το Μαρούσι.

Μετά από μια τρελή πορεία που ακολούθησε το ύποπτο όχημα, σπάζοντας ακόμη και τις μπάρες στα διόδια της Αττικής Οδού και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, ο οδηγός του εγκλωβίστηκε στην οδό Πλαταιών, στο Μαρούσι, το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε πεζός.

Το protothema.gr παρουσιάζει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την κατάληξη της κινηματογραφικής καταδίωξης στο Μαρούσι και ενώ το πολυτελές αμάξι έχει στρίψει προς τις εργατικές πολυκατοικίες.

Στο βίντεο ακούγονται οι σειρήνες από το περιπολικό που συμμετέχει στην καταδίωξη και στη συνέχεια ακολουθούν με μεγάλη ταχύτητα δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίες στρίβουν προς τον πεζόδρομο της Πλαταιών.

Στο σημείο φαίνεται να καταφθάνει και το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που οι Αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμάξι επέβαιναν τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία διέφυγαν πεζή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό ώστε να εξακριβώσουν αν είναι προϊόντα κλοπής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.