Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Κριός
Με τη σημερινή νέα Σελήνη, η επιθυμία σου να είσαι παραγωγική, χρήσιμη και βοηθητική, σε παρακινεί, ώστε να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Η αυξημένη δουλειά και η προσήλωσή σου σε προσωπικές υποθέσεις που πρέπει επιτέλους να λυθούν σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένη και σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Σήμερα προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Το σίγουρο είναι πως θα προβείς σε μια αναμόρφωση του χώρου στον οποίο εργάζεσαι και θα βάλεις στην ζωή σου την γυμναστική.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη σου ανοίγει πόρτες. Σε κάνει πιο ρομαντική αλλά και δημιουργική. Όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι, αρχίζει να καθαρίζει. Ξέρεις προς τα πού πρέπει να κινηθείς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή. Θέλεις να νιώσεις επιτέλους ολοκληρωμένη. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικονομικές ανησυχίες, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον ελεύθερό σου χρόνο – να ψάξεις για νέα χόμπι και κάπως έτσι να ανακαλύψεις την αγάπη και την ευχαρίστηση.

Δίδυμοι
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη και σε εμπνέει να εστιάσεις στην οικογένεια. Νέα ξεκινήματα που σχετίζονται κυρίως με μακροπρόθεσμους στόχους σου. Νιώθεις ενθουσιασμένη που συμβαίνουν όλα αυτά τώρα – που ξεκινάς κάτι νέο ή προσεγγίζεις κάτι παλαιότερο με μια πιο φρέσκια ματιά. Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να ανανεώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου και να απολαύσεις στο έπακρο την γαλήνη που σου δημιουργείται όταν επικοινωνείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος
Χάρη στην νέα Σελήνη, νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τις μετακινήσεις είναι στα σκαριά. Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια έντονη επιθυμία να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους γύρω, να επικοινωνήσεις, να μάθεις, να συνδεθείς, να προσεγγίσεις. Η νέα αυτή Σελήνη σε κάνει να νιώθεις πιο συγκεντρωμένη αλλά και πιο υπεύθυνη. Πολλές από τις ιδέες σου παίρνουν επιτέλους το πράσινο φως. Αφιέρωσε χρόνο ώστε να δημιουργήσεις και άλλες. Και μην πιέζεις πράγματα και καταστάσεις.

Λέων
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα εκείνο του ηλιακού σου χάρτη που διέπει την κερδοφορία και την ασφάλεια σου. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου ζητήματα. Είναι καιρός να κάνεις μια καινούργια αρχή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις ορισμένα θέματα – όπως παραδείγματος χάρην το αν σε σέβονται οι γύρω και πώς ακριβώς σου το δείχνουν. Παρόλα αυτά κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον σε εμπνέει και σε ωθεί να κάνει θετικές αλλαγές στην ρουτίνα σου. Είσαι πιο αποφασιστική από ποτέ άλλοτε. Μπορεί να νιώσεις αυτές τις ημέρες πως δεν είσαι στο προσκήνιο, είσαι λίγο παραγκωνισμένη. Μην μασάς, θα φτιάξουν όλα.

Παρθένος
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, δίνεις ιδιαίτερη βάση στην προσωπική σου εικόνα. Είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να κάνεις αλλαγές τόσο στο μέσα σου όσο και στο έξω σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατή. Ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγεις να υπερβείς τα όρια, όπως κάνεις συνήθως, παρουσιάζοντας την άποψή σου αρκετά πιο δραματικά από όσο χρειάζεται. Δεν μπορούν όλα όσα σκέφτεσαι να πραγματοποιηθούν μέσα σε μια στιγμή. Για αυτό μην πιέζεις πολύ, γιατί όσο περισσότερο πιέζεις, τόση αντίσταση θα συναντάς.

Ζυγός
Η νέα Σελήνη έχει τη δύναμη να σε ωθήσει σε ένα νέο μονοπάτι, εκεί όπου μπορείς να ανακαλύψεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον εαυτό σου. Εκεί μπορείς να θεραπευτείς αλλά και να αποκτήσεις τη δύναμη που έψαχνες. Κι όλη αυτή η διαδικασία θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, όταν ο Ήλιος θα ξεκινήσει την διέλευσή του στο ζώδιό σου στις 22 Σεπτεμβρίου. Έχεις ανάγκη να γυρίσεις στα παλιά προκειμένου να καταλάβεις γιατί συνέβη ό,τι συνέβη. Είναι καιρός για ενδοσκόπηση. Τις επόμενες ημέρες, ξέρεις πως έχεις το κίνητρο που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την ζωή σου αλλά και για να δώσεις βάση στην ψυχική σου υγεία.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη σήμερα σου δείχνει μια νέα οπτική για μια φιλία σου. Τα νέα ξεκινήματα τις επόμενες μέρες σχετίζονται με φίλους, ομάδες κάθε λογής και στόχους ευτυχίας. Ανυπομονείς. Μαθαίνεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας. Μήπως να αναθεωρήσεις μερικούς από τους στόχους που έχεις θέσει; Σήμερα θα προκύψουν ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα. Η εβδομάδα που ακολουθεί σε καλεί να δεσμευτείς σε ένα σχέδιο ή μια ευθύνη. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσεις τους κανόνες. Ένας τομέας της καθημερινότητά σου θέλει διόρθωση και το ξέρεις. Είναι μια περίοδος που σε βοηθά να καταλάβεις το αποτύπωμά σου επάνω στους άλλους.

Αιγόκερως
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα του πνεύματος σου ανακινώντας την ανάγκη σου για διαφορετικές δραστηριότητες. Την επόμενη εβδομάδα φαίνεσαι εξαιρετικά γενναία. Ο αυθορμητισμός είναι βασικό σου όπλο τώρα. Οι κουβέντες που κάνεις με τους ανθρώπους σου, σε βοηθούν να αποκτήσεις νέες γνώσεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις ακριβώς που πατάς και που βρίσκεσαι.

Υδροχόος
Με τη νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, οι στενές σχέσεις σου επωφελούνται. Κι αυτό γιατί θέλεις να αναπτυχθείς. α μπορέσεις να φανερώσεις μια ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μια επιδίωξη που απαιτεί αφοσίωση και συγκέντρωση είναι τώρα στο επίκεντρο. Κάτι που συμβαίνει τώρα σου ανοίγει τα μάτια. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι την υποστήριξη που σου προσφέρεται απλόχερα και να κατανέμεις πιο σωστά τις ευθύνες.

Ιχθύες
Η νέα Σελήνη σήμερα εμφανίζεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου και σου προκαλεί την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μπορεί να είναι μια συνεργασία. Μπορεί να είναι μια σχέση. Κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον σε εμπνέει να κυνηγήσεις ένα όνειρο. Η επιθυμία να επικοινωνήσεις είναι ισχυρή και σε παρακινεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.