Γέρακας: Διανομή γραφικής ύλης, σχολικών τσαντών και παιχνιδιών στα παιδιά στον καταυλισμό Ρομά

Εν όψει της επικείμενης έναρξης της σχολικής χρονιάς 2024-2025, παρατηρείται μια αξιοσημείωτη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία προέρχεται από αντιφασιστικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, τη  Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024, στον καταυλισμό των Ελλήνων Ρομά στον Γέρακα, πραγματοποιήθηκε διανομή γραφικής ύλης, σχολικών τσαντών και παιχνιδιών σε 40 μαθητές, οι οποίοι φοιτούν είτε σε νηπιαγωγεία είτε σε δημοτικά σχολεία.

Ως εκπρόσωποι της κοινότητας των Ελλήνων Ρομά, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας γι αυτή την πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί σημαντική συνεισφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην υποστήριξη των νέων μελών της κοινότητάς μας.

Εν κατακλείδι, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Επιπλέον, απευθύνουμε τις ευχές μας στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για δύναμη και αντοχή, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στον σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνουν στην εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών μας.

Με εκτίμηση, το διοικητικό συμβούλιο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.