Δήμαρχος συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένη (video)

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η άκρως ντροπιαστική στιγμή με δήμαρχο πόλης της Φλόριντα στις ΗΠΑ να υποβάλλεται σε αλκοτέστ και να συλλαμβάνεται επειδή οδηγούσε μεθυσμένη.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από την κάμερα που φέρει στην στολή ένας από τους αστυνομικούς. Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται η δήμαρχος της Νάπολης, Teresa Heitmann, να παλεύει να κρατήσει την ισορροπία της στο τεστ νηφαλιότητας.

Η αστυνομία κλήθηκε αφού έλαβε τηλεφώνημα ότι η δήμαρχος είχε σπάσει το γραμματοκιβώτιο ενός γείτονα της με το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάλαβαν ότι η δήμαρχος είχε καταναλώσει αλκοόλ και γι’ αυτό την υπέβαλαν σε έλεγχο.

Το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της ήταν δύο φορές πάνω από το νόμιμο όριο, σύμφωνα με το δίκτυο το NBC2 News. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είχε πιεί μόνο ένα ποτήρι κρασί. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Της απαγγέλθηκε κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 500 δολαρίων. Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.