Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης: Ένας τραυματίας – Δικογραφία σε βάρος 25χρονου

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προέκυψε μετά από έρευνα, ο δράστης εμπλέκεται σε επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 18 Ιουλίου 2024, σε εξωτερικό χώρο κέντρου διασκέδασης, αποπειράθηκε να πυροβολήσει εναντίον 22χρονου Έλληνα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον δύο Ελλήνων ηλικίας 38 και 35 ετών, τραυματίζοντας στο δεξί γόνατο τον πρώτο εξ’ αυτών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, στην περιοχή Ελευθέριου- Κορδελιού, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου (πιστολιού), καθαριστικά πιστολιού και μικροποσότητα κάνναβης.

Κατά την αυτοψία στον τόπο που έλαβε χώρα το περιστατικό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της ίδιας Διεύθυνσης, κατάσχεσαν δύο κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου, οι οποίοι, μαζί με βολίδα φυσιγγίου που αφαιρέθηκε από το πόδι του παθόντα, απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.