Μόλις 14 ετών η κοπέλα που τραυματίστηκε από κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου!

Το τρόλεϊ έχει ακινητοποιηθεί στην μέση του δρόμου.

Λίγο πριν έχει πέσει η κολόνα που βλέπουμε, η σκουριά εμφανής, η κολόνα έχει σαπίσει. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς καθώς μία 14χρόνη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν η κολόνα έπεσε στο κεφάλι της.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός όταν ακούστηκε ο θόρυβος από την μεταλλική κολόνα που έπεσε στο έδαφος, όμως δεν ήταν μόνο αυτό μόνο σήκωσε την γειτονιά στο πόδι.

Οι κάτοικοι είδαν όταν πετάχτηκαν έξω μια 14χρόνη τραυματισμένη και αιμόφυρτη.

Το ατύχημα έγινε με αδιανόητο τρόπο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν έφυγε η μία από τις δύο κεραίες και σαν ντόμινο χτύπησε την κολόνα ή αν το σύρμα τεντώθηκε τόσο που να κάνει την κολόνα να σπάσει.

Και στην Θεσσαλονίκη όμως υπήρξε ένα περιστατικό τραυματισμού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του in.gr, παράσυρση πεζού από αστικό λεωφορείο σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του λεωφορείου στην προσπάθειά του να αποφύγει τον πεζό που διέσχιζε το οδόστρωμα, φρέναρε απότομα, με συνέπεια να τραυματιστούν και επιβάτες.

Συνολικά 4 άτομα τραυματίστηκαν.

Η στιγμή που πέφτει η κολώνα στην Νέα Φιλαδέλφεια

Τρία βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή του Live News στα οποία δείχνουν ακριβώς τι έγινε με την σκουριασμένη κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης τραυματίζοντας ένα 14χρονο κορίτσι.

Στο πρώτο οπτικό υλικό αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ κα την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.