Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Γρηγ. Ζαφειρόπουλο

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη και στελεχών της Διοίκησης του Δήμου, με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Στον πυρήνα της συζήτησης, στρατηγικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής για ριζικές αλλαγές που θα μετατρέψουν τον Δήμο Παλλήνης σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό για τους πολίτες Δήμο. Στις προτάσεις που συζητήθηκαν και αφορούν θεσμικά και λειτουργικά θέματα ήταν και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλλήνης. Κοινός στόχος όλων, να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου να αναβαθμιστεί το επιχειρησιακό επίπεδο και ταυτόχρονα να μειωθεί ο χρόνος για τη διεκπεραίωση υποθέσεων των πολιτών.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Καθημερινά εργαζόμαστε σε πολλά επίπεδα, προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Δημότες μας. Ο πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τη γραφειοκρατία, αλλά μόνο για το αποτέλεσμα. Οφείλουμε, οι συναρμόδιοι φορείς να επιταχύνουμε διαδικασίες και όλοι μαζί να ξεπερνούμε τα εμπόδια. Με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης δουλεύουμε από κοινού, προκειμένου ο Δήμος μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του να μπορέσει να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Βίτσιος, ο Αντιδημάρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Δριβάκος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.