Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον Δάνη Κατρανίδη – Συγκινημένη η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη

Συγκίνηση στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Η εξόδιος ακολουθία γίνεται αυτή την ώρα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και απλό κόσμο να τον αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Ανάμεσα στον κόσμο και μία από τις τρεις συζύγους του, η Ελίζα Πάλλη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν μετά από 10 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι κοντά λόγω των προβλημάτων υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Όπως θα δεις στις εικόνες από το Κοιμητήριο, η Ελίζα Πάλλη, ντυμένη στα μαύρα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Πριν μάθω για το πρόβλημα υγείας του, δεν είχαμε επικοινωνία. Ανταλλάζαμε κανένα μήνυμα για χρόνια πολλά. Τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω πάντα. Το λέγαμε και μεταξύ μας. Ο Δάνης δινόταν ολοκληρωτικά σε όποια σχέση είχε, όχι μόνο στους γάμους του. Ήταν ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος ως χαρακτήρας, ήταν τόσο έντονη προσωπικότητα με χιούμορ, που δινόταν σε κάθε του σχέση ολοκληρωτικά. Είναι δύσκολο ένας άνθρωπος να έχει περάσει 10 χρόνια με τον Δάνη Κατρανίδη και να μην του μείνει για πάντα… Αυτά που είπαμε μεταξύ μας, δεν λέγονται δημοσίως. Είναι εντελώς προσωπικά. Έχω πάρει την αγάπη μέσα μου και θα την κρατάω μέχρι να φύγω κι εγώ» παραδέχτηκε συγκινημένη στο TLIFE, μία ημέρα μετά τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη.

Νωρίτερα, η Ελίζα Πάλλη έγραψε στο Facebook:

«..και πάμε για το μεγάλο αντίο… Funeral Time», αναρτώντας μία φωτογραφία.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.