Νοσηλευτής κατηγορείται πως ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του!

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας.

Στην Χαλκίδα νοσηλεύτρια κατήγγειλε τον νοσηλευτή σύζυγό της για ξυλοδαρμό, ο οποίος σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/09).

Η 55χρονη γυναίκα κάνει λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της ήδη από τη δεκαετία του ’90, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική.

«Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές τις οποία συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα. Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις αρχές γιατί φοβόμουν. Είχα γίνει υποχείριο του και δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ», δήλωσε η 55χρονη.

Η γυναίκα αναφέρθηκε σε περιστατικά κακοποίησης που βίωσε στο παρελθόν στα χέρια του συζύγου της, πολλές φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

«Μου έλεγε «Εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε», «θα σου στρίψω το κεφάλι». Τον Αύγουστο του 2019 που ήμασταν στο σπίτι μας μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια «έλα στην κουζίνα να δεις πως θα σφάξω την μάνα σου». Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια».

«Καθημερινά με έλεγχε για όλα. Ωστόσο, εχθές δεν έμεινε στα λόγια. Το μεσημέρι, επειδή ξέχασα να φέρω ψωμί στο σπίτι άρχισε να μου φωνάζει, μου έπιασε το αριστερό χέρι, το έστριψε και το γύρισε πίσω στην πλάτη κάνοντας λαβή. Με έπιασε από το λαιμό ταυτόχρονα και με κόλλησε σε μια ντουλάπα πάνω του σπιτιού και μου φώναξε «θα σου στρίψω το κεφάλι, θα σε πάω στη μάνα σου να σε παρατήσω, θα σε πάω εγώ στο αυτοκίνητο και ξέρω που θα σε παρατήσω». Άρχισα να ουρλιάζω».

Η ίδια ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη σχέση τους, με τον σύζυγό της να την γρονθοκοπεί άγρια. Όπως είπε, τον κατήγγειλε για το χρωστούσε στα παιδιά της.

«Το ίδιο βράδυ επέστρεψα στο σπίτι και του ανακοίνωσα ότι τελειώσαμε ως ζευγάρι. Με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο με έπιασε από το πρόσωπο και μου κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο 2-3 φορές. Φώναζα «άφησε με, βοήθεια» και τότε με αλλεπάλληλες γροθιές με χτυπούσε με δύναμη στα δύο μάγουλα ταυτόχρονα και ένοιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου, ζαλιζόμουν, πήγαινα να χάσω τις αισθήσεις μου αλλά αυτήν την φορά δεν ήθελα να σκύψω το κεφάλι, σήκωσα με περηφάνια το κεφάλι μου και μέσα μου έπαιρνα δύναμη και έλεγα στον εαυτό μου, θα τον καταγγείλω το χρωστάω στα παιδιά μου».

Ο άνδρας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (06/09).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.