Αναφορά-βόμβα του Σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Υπάρχει σοβαρότατο θέμα με την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από την αρχή σχεδόν της ανάληψης της νέας διοίκησης υπό την Δήμητρα Τσεβά, για την νέα Γενική Γραμματέα του Δήμου, επιβεβαιώθηκαν πλήρως…

Ήταν κοινό “μυστικό” εδώ και πολύ καιρό ότι οι σχέσεις των εργαζομένων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και της νέας Γεν. Γραμματέως ήταν τεταμένες. Οι κατηγορίες για την συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας ήταν πολλές και τα περιστατικά ουκ ολίγα. Οι προσπάθειες και οι διαμαρτυρίες στην δήμαρχο, για την Γραμματέα από μέρους του ΔΣ των Σωματείου εργαζομένων δεν είχαν αποτέλεσμα απ΄ ότι φαίνεται και από την επιστολή-αναφορά τους.

Το έγγραφο προς την δήμαρχο που κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη και τους εργαζομένους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου είναι πρόσφατο, έχει ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου και αναφέρει ότι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα για την “απαράδεκτη” όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι συμπεριφορά της κ. Γεν. Γραμματέως. Όπως καταλαβαίνετε πλέον η κατάσταση είναι έκρυθμη και αναμένουμε εξελίξεις.

Για του λόγου το αληθές διαβάστε όλη την αναφορά των εργαζομένων…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.