Αποχωρεί από τρία εστιατόριά του ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή του Master Chef, Σωτήρη Κοντιζά σε τρία από τα πιο γνωστά εστιατόριά του, στα οποία συνεργάζονταν αρκετό διάστημα.

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα εστιατόρια «Nolan», «Proveleggios» και «Sweet Nolan», ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με στίχους από το τραγούδι «Once» του Liam Gallagher.

Η ανάρτηση με το αντίο του Σωτήρη Κοντιζά

«Έστειλα τα παιδιά σχολείο. Θυμάμαι πώς συνήθιζες να λάμπεις, τότε. Αναλώθηκες τόσο γρήγορα σαν ένα ποτήρι κρασί, φίλε μου», αναφέρουν σε ελεύθερη απόδοση οι στίχοι του τραγουδιού στη λεζάντα του.

«Είμαι εκτός», ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Δύσκολο. Ευχαριστώ τρεις υπέροχες ομάδες και όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I’m out. #once».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Η ανάρτηση του εστιατορίου μετά την ανακοίνωση

«Αν το κάνεις σωστά, μια φορά αρκεί» αναφέρει το εστιατόριο κάνοντας αναδημοσίευση την ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά.

Ποιος είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες σεφ και τηλεοπτικούς κριτές. Γεννημένος το 1983, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ιαπωνέζα, ανέπτυξε από νωρίς πάθος για τη μαγειρική, συνδυάζοντας ελληνικές και ασιατικές γεύσεις.

Απέκτησε ευρεία φήμη ως κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής «MasterChef,» όπου ξεχώρισε για το αυστηρό αλλά δίκαιο κριτήριο και το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ο Κοντιζάς υπήρξε επικεφαλής σεφ και συνιδιοκτήτης των εστιατορίων «Nolan», «Proveleggios», και «Sweet Nolan» στην Αθήνα, καθιστώντας τα σημεία αναφοράς της ελληνικής γαστρονομίας. Είναι γνωστός για τη δημιουργικότητά του και την ικανότητά του να αναμειγνύει παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.