Έκλεισε το κομμωτήριο με τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες

Τον ένατο μήνα στις φυλακές περνάει ο 49χρονος κομμωτής από τα Βριλήσσια που «πιάστηκε στα πράσα» να καταγράφει υπαλλήλους και πελάτες σε ιδιαίτερα προσωπικές τους στιγμές, αφού είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου που διατηρούσε από κοινού με τη σύζυγό του.

Όλα αποκαλύφθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου 2023 μετά από καταγγελία των υπαλλήλων του 49χρονου στα Βριλήσσια. Σε επιτόπιο έλεγχο της Αστυνομίας βρέθηκαν οι κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου, ενώ από έλεγχο στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι ίδιες κάμερες είχε τοποθετήσει και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του.

Δείτε φωτογραφίες από τις κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου:

«Στιγματιστήκαμε»

Εννέα μήνες μετά και τα πάντα έχουν αλλάξει για το πρώην ζευγάρι. Το κομμωτήριο – ένα από τα πιο γνωστά στα Βριλήσσια, με μεγάλο κατάλογο πελατών – έκλεισε οριστικά. Στη θέση του πλέον, λειτουργεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

«Το κομμωτήριο το κλείσαμε εντελώς, δυστυχώς. Πάλεψα πάρα πολύ να κρατήσω και το μαγαζί μου και το προσωπικό, αλλά με αυτό που έχει κάνει ο πρώην σύζυγός μου, ο κόσμος όλος και η πελατεία αισθάνονται πολύ πικραμένοι και προδομένοι. Αυτό το μαγαζί στιγματίστηκε και η ιδιοκτήτρια του ακινήτου δεν ήθελε να νοικιαστεί ξανά ως κομμωτήριο», αναφέρει στο newsit.gr η πρώην σύζυγος του προφυλακισμένου κομμωτή.

Από επιχειρηματίας, υπάλληλος

Μετά την αποκάλυψη των φρικιαστικών του πράξεων, η σύζυγός του κομμωτή έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Το πιο ισχυρό πλήγμα για εκείνη ήταν ότι ο πρώην σύζυγός της κατέγραφε την ίδια την κόρη της, μέσα στο δωμάτιό της, στο σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί.

«Δε θα αφήσω ποτέ κανέναν άντρα να εκμεταλλεύεται μια γυναίκα. Πόσο μάλλον, όταν είναι παιδί. Όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε να δουλεύουμε για να ζούμε και να βιοποριζόμαστε. Και αυτό θα κάνω», επισημαίνει.

Εννέα μήνες μετά και η πρώην σύζυγός του ψάχνει για δουλειά

«Εγώ τώρα ψάχνω να βρω δουλειά ως υπάλληλος, αν και ήμουν χρόνια επιχειρηματίας. Μου αρέσει όμως, γιατί μου αρέσει η δουλειά μου, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, θα πεθάνω στην ανταύγεια εγώ», αναφέρει στο newsit.gr.

«Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη γι’ αυτόν», λέει για τον πρώην άντρα της, έχοντας διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο κομμωτής κρίθηκε προφυλακιστέος για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής, σε βαθμό κακουργήματος. Στην απολογία του αποδέχθηκε ότι είχε τοποθετήσει τις κάμερες, μετατρέποντας το κομμωτήριο και το σπίτι του σε «Big Brother», αρνήθηκε όμως τη διάθεση του υλικού σε τρίτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα που θα στέλνει ενώπιον του δικαστηρίου τον 49χρονο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.