Γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο τραυματίας της άγριας συμπλοκής νεαρών!

Γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, ο 18χρονος απόφοιτος του Αρσακείου, που σήμερα τα ξημερώματα (6.9.2024) δέχθηκε επίθεση από παρέα «νταήδων» της Φιλοθέης, που ελέγχουν μια πλατεία της περιοχής και απαγορεύουν σε οποιονδήποτε άλλο να καθίσει στα παγκάκια της.

Ο νεαρός γιος του αξιωματικού, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο τραυματισμένος στο λαιμό από την άγρια επίθεση των τραμπούκων, ενώ δυο από αυτούς συνελήφθησαν και παράλληλα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, έχουν προχωρήσει και σε ταυτοποιήσεις ατόμων για την επίθεση στη Φιλοθέη.

Το χρονικό του άγριου επεισοδίου στη Φιλοθέη

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο νεαρός γιος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ μαζί με άλλους δυο φίλους του από το Αρσάκειο, βρίσκονταν στην «απαγορευμένη» από τους νταήδες της περιοχής πλατεία της Φιλοθέης. Τα τρία παιδιά, είδαν ξαφνικά, δυο παρέες νεαρών με δυο αυτοκίνητα να συμπλέκονται για το ποιος κάνει κουμάντο στην πλατεία και ο γιος του αξιωματικού, έτρεξε να πάρει το όχημα της μητέρας του που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο γιατί φοβήθηκε ότι θα υποστεί ζημιές από τη συμπλοκή.

Φθάνοντας εκεί που ήταν παρκαρισμένο το όχημα, η ομάδα των τραμπούκων, απρόκλητα τον πλησίασαν και του ζήτησαν τον λόγο. Κρατούσε στα χέρια του τα κλειδιά του οχήματος τα οποία του έπεσαν και τότε οι θερμόαιμοι νταήδες, είδαν ότι το μπρελόκ, είχε το σήμα μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έτσι του χίμηξαν και άρχισαν να τον χτυπούν λυσσαλέα στο στήθος και το κεφάλι. Ο νεαρός δεν αντιστάθηκε, είδε τους τραμπούκους να αποχωρούν προς στιγμήν από το σημείο και όταν πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, εκείνοι επέστρεψαν και συνέχισαν το άγριο ξύλο.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ, όπου προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενώ έχουν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και ταυτοποιήσεις ατόμων και ο γιος του αξιωματικού μετεφέρθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπου και κρατήθηκε προληπτικά από τους γιατρούς καθώς διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κάποιες φυσαλίδες στο στήθος.

Αξίζει να τονιστεί, ότι οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τις περιοχές της Φιλοθέης, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής, ηλικίας 18-20 ετών, ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε σημειωθεί ένα ανάλογο θερμό επεισόδιο μεταξύ των δυο ομάδων.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.