Α. Βασιλόπουλος: Γιατί ολιγωρεί η Δημοτική Αρχή Τσεβά να λάβει μέτρα κατά του bullying στους υπαλλήλους του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου;

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης Ανδρέας Βασιλόπουλος, αναφερόμενος σχετικά με την επιστολή που έχουν αποστείλει οι εργαζόμενοι του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την οποία σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ

Ο κ Βασιλόπουλος αναφέρει πως “Ουδείς έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί για περιστατικά ταπεινωτικής συμπεριφοράς μέσω προσβολών, απαξιωτικών χαρακτηρισμών και απειλών” και καλεί τους Αντιδημάρχους και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τσεβά να πάρουν άμεσα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ θέση υπέρ των εργαζομένων

Αναλυτικά ο κ Βασιλόπουλος αναφέρει:

Τα περιστατικά ηθικής παρενόχλησης των υπαλλήλων είναι ανεπίτρεπτα και καταδικαστέα. Οι δημοτικοί υπάλληλοι, στην πλειοψηφία τους, αγωνίζονται να λειτουργήσει ο Δήμος και να υπερκαλύψουν την ανεπάρκεια και τη μειωμένη ικανότητα διοίκησης της δημοτικής αρχής.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί για περιστατικά ταπεινωτικής συμπεριφοράς μέσω προσβολών, απαξιωτικών χαρακτηρισμών και απειλών.

Αντιθέτως, η Δημοτική Αρχή οφείλει να παρέχει υποστήριξη στο έργο των υπαλλήλων και σεβασμό. Οι υπάλληλοι, πρέπει να είναι και να αισθάνονται προστατευμένοι από οποιοδήποτε άτομο προσβάλει την ηθική και επαγγελματική τους αξιοπρέπεια. Πόσο μάλλον από τη Γενική Γραμματέα του Δήμου που αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ της Δημάρχου.

Καλούμε τους Αντιδημάρχους και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τσεβά να πάρουν άμεσα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ θέση υπέρ των εργαζομένων, αποδεικνύοντας ότι εκείνοι αποτελούν ξεχωριστές προσωπικότητες που δεν ανέχονται τέτοια περιστατικά, παρά την προσωπική και ανεξήγητη επιλογή της Δημάρχου κας Τσεβά να καλύπτει κατ επανάληψη τη Γενική Γραμματέα.

Καλούμε την Δήμαρχο να αντικαταστήσει άμεσα την Γενική Γραμματέα με νέο άτομο που θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και το πνεύμα συνεργασίας εντός του Δήμου.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου

Η επιστολή που απέστειλαν οι εργαζόμενοι

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.