Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου – Τι συζητήθηκε

Συνεδρίασε στις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (6/9) η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου

Αναλυτικά η πρόσκληση ανέφερε:

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 74Ακαι του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, σε κατεπείγουσα διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15.30 προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το κάτωθι θέμα:

«Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο παροχής γνωμοδότησης αναφορικά με τη δυνατότητα ή μη άσκησης ανακοπών κατά εκτελεστών απογράφων διαταγών πληρωμής».

Το θέμα πρέπει να τεθεί προς λήψη απόφασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, επειδή τα εκτελεστά απόγραφα των διαταγών πληρωμής επιδόθηκαν στον Δήμο στις 2/9/2024 και υφίσταται άμεσα το ενδεχόμενο της αναγκαστικής εκτέλεσης. Έτσι, προκειμένου να εξεταστεί εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την άσκηση ανακοπών ώστε να λάβει σχετική απόφαση η Δ.Ε., θα πρέπει προηγουμένως να ανατεθεί η παροχή σχετικής γνωμοδότησης που απαιτείται να υπάρχει για τη λήψη απόφασης περί της άσκησης του ενδίκου μέσου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.